Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nevezhet e bárki vesztesnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nevezhet e bárki vesztesnek, amiért 21 évesen még soha nem volt barátnőm és soha nem csókolóztam?

Figyelt kérdés

Amúgy sincs semmi szükségem párkapcsolatra.Nem járok bulizni és semmi szociális életem nincsen.Megvetem az emberi kapcsolatokat.Nem értem miért lenne jó nekem egy barátnő,csak egy teher lenne.Alkalmazkodni kéne hozzá,időt szakítani rá....Fuhh.Kell a halálnak ez.Én minden időmet az edzéssel akarom tölteni,időm se lenne barátnőre.

Nem értem miért olyan fontos dolog ez.Nem akarok senkinek se megfelelni.Ne szóljon bele senki se az életembe.Nem fogok egy csaj miatt semmit se másképp csinálni mint eddig.

2019. okt. 4. 10:30
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
95%

Lúzer vagy ez látszik a kommenteidből.

Hiába gyúrsz mindig lesz egy erősebb....

2019. okt. 4. 11:18
 22/48 anonim ***** válasza:
94%

A csaj jobban jár :D

Nem lesz ilyen lúzer "barátja".

Elárulom, én is 15 évesen csókolóztam először. Akkor - a logikád szerint, és mert az ismerősöd miatt felidegelted magad - én nyertem.

Lúúúúúzeeeeeer!

2019. okt. 4. 11:20
 23/48 anonim ***** válasza:
100%
Agyra, EQ-ra nem akarnál gyúrni?🤔
2019. okt. 4. 11:25
 24/48 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy felhergeled magad a semmin. Ha ennyire feldühít egy csókolózó lány, pár éven belül elvisz egy szívroham.

21/L

2019. okt. 4. 11:28
 25/48 A kérdező kommentje:
De jó is lenne ha elvinne.Az mindem vágyam.Utálom ezt az életet
2019. okt. 4. 11:32
 26/48 anonim ***** válasza:
100%
Nézd nekem is ez minden vágyam de még nem adta meg az élet ne másoktól várd hogy megmentsenek az mindenkinek van aszar az életében
2019. okt. 4. 11:33
 27/48 A kérdező kommentje:

Itt is nem bírjátok ki hogy ne nektek legyen igazatok?!

Inkább belerúgtok egy lelkileg sérült,depressziós,megkeseredett emberbe...Jó érzés??

2019. okt. 4. 11:33
 28/48 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem menjél el pszichológushoz, vagy inkább pszichiáterhez, neked kezelésre van szükséged először is...
2019. okt. 4. 12:03
 29/48 anonim ***** válasza:
100%
Idejössz pattogni, és mi vagyunk a szemetek? :D
2019. okt. 4. 12:49
 30/48 A kérdező kommentje:
De én nem akarok szociális életet élni,rosszul vagyok a bulizásnak meg a szórakozásnak a gondolatától is.
2019. okt. 4. 12:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!