Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok/Nők miért csináljátok ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők miért csináljátok ezt?

Figyelt kérdés

Ha Tinderen, Badoon matcheltek valakivel, akkor hiába ír a pasi nektek, ti nem írtok vissza.

Miért?

2021. nov. 7. 08:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
77%
Ugyan már, a férfiak tán nem válogatnak? Addig jut hogy visszaír, utána már csak azzal ír aki a legjobb nő. Ha a nő is jó pasinak tartja.
2021. nov. 7. 19:20
 12/21 anonim ***** válasza:
69%
Mert nem ismeri közelebbről, mert helyesírási hibákkal ír, mert foglalt vagyok pl.
2021. nov. 8. 11:50
 13/21 anonim ***** válasza:
7%
Van aki a képeket nézegeti.Mert nem tud írni-olvasni.
2021. nov. 8. 12:22
 14/21 Senior Séf ***** válasza:
75%
Netes ismerkedés alapszabály, hogy mindig valami meghökkentővel indíts. Mindegy, mi az, lehet jó, lehet rossz, a lényeg az, hogy elgondolkodjon a csaj.
2021. nov. 8. 13:37
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Hat szerintem kapnak eleg uzit.. gondolom mindig van kb vmi alakuloban es nehez tobb emberre figyelni komolyabban. De ezzel enis igyvagyok.. ha mar vmi alakul nem igazan dumalok massal.. meg hat sokazor van h csak match utan nezem meg jobban es nem is tetszik 😀
2021. nov. 9. 22:13
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
Én tudok egy jót ami beválik és tutira kapsz rá választ. Ha ráírsz egy teltebb nőre és nem ír vissza ezt kell kérdezned. Szia, miért nem írsz vissza? Talán zsírégető testgyakorlatokat végzel? :D
2021. nov. 25. 15:19
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
Nekem bevált és még utána én voltam a köcsög, nem ő akinek nehezére esett a válaszolás pedig nem szia mizuval indítottam... Nagyon beképzeltek lettek a mai lányok!
2021. nov. 25. 15:20
 18/21 anonim ***** válasza:
36%
Hat mert csak insta kovet gyujtenek vagy nem josz be nekik... Legtobb csaj szarik ezekre csak poenbol hasznalja..
2021. nov. 25. 18:02
 19/21 anonim ***** válasza:
58%

Nem akarom napi 20x elmondani, hogy jól vagyok és jól telik a napom.

Minden más egyébre szívesen visszaírok, ha közben nem kezdett el alakulni valami valaki mással :)

2022. febr. 22. 13:06
 20/21 NTBS ***** válasza:
100%
Sok a lehetőségük, megkeresésük! Nem használnak válaszsablont. Hölgyismerősöm csinált néhányat. Ő mindenkinek válaszol, csak a sablonból.
2022. febr. 23. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!