Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha nem irtok egy pasinak, azt miért csináljátok?
Annak kell oka legyen, hogy írjak, nem annak, ha nem írok.
Ma pl. 3 közjegyzőnek írtam, mert szeretnék kötni egy kölcsönszerződést. Amikor nem írok, az az oka, hogy sem kölcsönszerződéssel, sem más közjegyzői munkával nem akarok megbízni senkit.
Két lehetőség van, de mind2 esetben ugyanaz a megoldás.
1. A csaj egy normális lány, de nem jössz be neki, és nem igazán tudja mit reagáljon, hogy ne bántson meg,ezért inkább nem ír semmit.
2. Játssza az elérhetetlent. Lehet, hogy bejössz neki, lehet, hogy nem, maga se tudja mit akar, csak szórakozik veled.
Mind2 esetben hagyni kell a 3,14csába, ha netán személyesen is szoktatok találkozni(mondjuk évfolyamtársak vagytok),akkor meg tégy úgy, mintha mi sem történt volna. Ne éreztesd vele, hogy ez bármilyen hatással is volt rád, hogy nem válaszolt.
Ha nem írnék azért lenne mert már nem érdekel de tisztességesen leírnám neki azt is hogy nem őt kerestem szv nem játszmáznék.
Ha meg baromi foglalt vagyok és csak olvasni tudom de írni nem akkor azért tudatnám vele rövid lényegretörő üzenetben hogy ne álljon neki kombinálni.
Elaludtam/elment a net/meghalt a telefon stb.
Aki érdekel, annak úgyis visszaírok. Akinek nem, azzal már egyszer normálisan tudattam, hogy nem akarok tőle semmit, csak nem értette meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!