Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg jól gondolom, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg jól gondolom, hogy nincs semmi nyújtani valóm egy pasinak?

Figyelt kérdés

Tanult nő vagyok, van egy tinilányom, és én 42 éves vagyok.

Humoros vagyok, vidám, szórakoztató és nőies, ápolt , csinos.

A pasik akikkel ismerkedem , nem latnak bennem sokat, kizárólag lefeküdni akarnak velem.

Arra gondoltam , hogy azért, mert kiképzésre járok, nem dolgozom és nem vagyok pénzes, de annyira csóró sem .

Aztán rájöttem, hogy lehet tényleg nincs mit nyújtsak szexen kívül. Sajnos, létezik, hogy ez igaz ?

Elég éretlen is vagyok a koromhoz képest , gyerekes ezt mondtak is a pasik.

Anyám szerint önbizalom fejlesztő tréningen kéne reszt vegyek.

Szerintem reálisan látom én ezt.

2019. júl. 21. 22:53
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Arra gondolok, hogy szeretném, ha valaki többre tartana érdemesnek.

Hűséges vagyok , stb

2019. júl. 21. 22:57
 2/12 anonim ***** válasza:
8%

Dehogy, ez butaság. Csak rossz férfiakat fogtál ki eddig. Van csomó dögunalmas nő és még nem is szépek, de van mellettük szerető férfi, mert mákjuk volt. Valamit megláttak bennük.

Biztos van benned is ilyen csak még nem jött a megfelelő.

2019. júl. 21. 22:58
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszi
2019. júl. 21. 23:02
 4/12 anonim ***** válasza:

Az eleje jól indult, ott még jókat írsz magadról... de utána...

Tudod te, hogy mit tudnál nyújtani, keresd meg azt, aki ezt tudja benned értékelni!

Az önbizalomfejlesztés pedig igenis jó ötlet! ;)

(Egy szintén negyvenes nő)

2019. júl. 21. 23:03
 5/12 anonim ***** válasza:
49%

Csinálj két oszlopot.

Az egyikbe amit te nyújtani tudsz, a másikba, hogy szerinted egy 40/50-es férfinak mire van szüksége.

Sőt, még jobb, ha van egy harmadik oszlop is, arról, hogy te mit várnál el. Néha megdöbbentő, hogy amit te nyújtani tudsz, és amit te elvársz mennyire hasonló. És mennyire távol van ez attól, amit a másik nem szeretne.

2019. júl. 21. 23:06
 6/12 A kérdező kommentje:

Kösz utolsó kettö is

Ez az mi az amit nyújtani tudnák , nem tudom

2019. júl. 21. 23:07
 7/12 anonim ***** válasza:
52%

Az jó ötlet, hogy te mit szeretnél... nem is azt mondom, hogy mit vársz el, hanem inkább hogy MIRE VÁGYSZ! És ebben benne lehet az is, hogy értékelje a humorod, a nőiességed, stb. stb.

(Ez amúgy tényleg működik, mert amit tudatosítasz, arra később jobban tudsz figyelni az ismerkedések során, hogy megvan-e...)

2019. júl. 21. 23:10
 8/12 anonim ***** válasza:

Édesanyádnak igaza van. Pár sort írtál csak, de már innen egyértelmű, hogy önbizalomhiányod van.

Online próbálsz társat találni? Ott hasonló az adatlapod? Azaz: felsorolod a tulajdonságaidat. Tudom, hogy majdnem mindenki ezt csinálja, de nagy hiba.

Ne írjad le milyen vagy, hanem mutassad meg. Írjál le pl. egy vicces történetet az életedből, ha humorosnak gondolod magad.

Nézd az itteni példát. Azt írod, hogy vidám és szórakoztató vagy. Nem hiszem el. Semmi vidám nem volt abban, amit írtál. Cserében gyenge, törékeny alkatnak gondollak.

Nézzél magadba, fedezzed fel a valós értékeidet és ezeket cselekedeteid által kommunikáld. Nem hiszem, hogy egy olyan nő, aki felnevelt egy gyereket ne tudna többet nyújtani a szexnél. Sajnos sok pasi csak ezt keresi, de ha mindig ilyenekbe futsz bele, rosszul válogatod meg a randi partnereidet.

2019. júl. 22. 13:41
 9/12 anonim ***** válasza:
Pár,jó pár válasz töröltetve lett.Ennek mi értelme....
2019. júl. 22. 13:57
 10/12 anonim ***** válasza:
Vagy Soros, vagy Gyurcsány vagy a Migránsok törölték biztos...
2019. júl. 22. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!