Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok/Nők miért csináljátok ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők miért csináljátok ezt?

Figyelt kérdés

Ha Tinderen, Badoon matcheltek valakivel, akkor hiába ír a pasi nektek, ti nem írtok vissza.

Miért?

2021. nov. 7. 08:24
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
93%

-mert rajta kívül még millió pasi is írt és nincs kedve/ideje/ereje az összeset végogolvasni

-nem jöttél be neki külsőre

-nem tetszett neki az adatlapod tartalma/a tartalmának hiánya

-te is csak egy tipikus "Szia! Mizu?"-t írtál és abból már kapott eleget

-annak a tartalma nem tetszett neki, ahogy ráírtál

-mással aktívan ismerkedik, de még nem törölte magát a randiappról

Soroljam még? Ezer meg millió másik oka lehet.

2021. nov. 7. 08:33
 2/21 anonim ***** válasza:
94%
Női oldalról is ugyanez van. Visszaírok, és itt meg is áll a beszélgetés. Szóval tökre mindegy hogy visszaír e a nő. Egyébként az a legvalószínűbb hogy már gördülékenyebben írogat valakivel. Legalábbis én azért nem szoktam visszaírni. Hiába, gyorsaké az elsőbbség.
2021. nov. 7. 08:43
 3/21 anonim ***** válasza:
77%
Balázs-percek Reloaded. 😍
2021. nov. 7. 08:45
 4/21 anonim ***** válasza:
40%
A bőség zavara.
2021. nov. 7. 09:00
 5/21 anonim ***** válasza:
85%

Az elején próbáltam minden!! Levélre válaszolni de egyszerűen el borított a sok levél, nem győztem.

Minden mellett ugye … mert első a munka, háztartás, kötelező dolgok és utána csak ez.

2021. nov. 7. 09:46
 6/21 anonim ***** válasza:
42%

1:

-mert rajta kívül még millió <<kérdezőnél jobb pasi>> pasi is írt és nincs kedve/ideje/ereje az összeset végogolvasni

-nem jöttél be neki külsőre

Ez a kettő az oka, a többi nem számít.

2021. nov. 7. 11:37
 7/21 anonim ***** válasza:
93%
6-os,még jó, hogy te is nő vagy és ezt annyira tudod. 🤦🏻‍♀️
2021. nov. 7. 12:02
 8/21 anonim ***** válasza:
2%

" de egyszerűen el borított a sok levél, nem győztem."

Jaj de sajnálom!!

Micsoda hatalmas erőfeszítés lehetet!De télleg!

Ülni és válogatni.

Főleg olvasni!!

Mint egy hr-s.

Minden 3 önéletrajzot olvas el,mer nem győzi!!

2021. nov. 7. 14:58
 9/21 anonim ***** válasza:
88%
8-as, szeretném ha most nekiállnál egy teszem azt 3-4 mondatos szövefnek,és elolvasgatnád újra meg újra meg újra,minimalis változtatásokkal mondjuk úgy napjában 40×. Tedd hozzá a fura vagy beteges vagy szerelmet valló üzeneteket is, amik nemcsak gagyik de sokszor ijesztőek is. Ebből is azért egy 5-6 akad. A Sziamizu üzenetekkel is ez a helyzet. Arra is válaszoljál szépen. Mindenkinek. 30 embernek is, egyszerre, mert mindenkinek kell esélyt adni. Oké?
2021. nov. 7. 16:05
 10/21 anonim ***** válasza:
92%

8

Tényleg próbáltam de ez nem csak annyi mint egy önéletrajz hanem folyamatosan oda vissza beszelgetni

Odafigyelve !! Ennyi emberrel nem lehet

2021. nov. 7. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!