Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevettétek, hogy sok férfi csak azért akar komolyat, mert nem kap egyéjszakást?
Én is ezt csinálom.
Mindig komoly kapcsolat céljából ismerkedek meg, főleg anyukákkal, mert azok aztán nagyon keresnek, főleg eltartót.
Aztán ha megvolt az első szex, átgondolom, mennyire fog ez nekem kelleni.Ha nagyon fullos volt a nő, akkor max még egy éjszaka belefér, ha nem akkor írok hogy csak ennyi volt a taliba.
Általában ilyenkor sokszor keresnek a nők, hogy mégis próbáljuk meg még tovább, de kíméletlen szoktam lenni, nem veszem már nekik fel a telefont.
28F
Baratom ill lassan ex detto.
Azert kamuzta be hogy ez normalis kapcsolat hogy legyen fix p.nci. mikozben végig szexkapcsolatra vett.
Amiert allandoan éreztem hogy valami nem kerek es allandoan nyarvogtam ez miatt honapokon át, most ott tart hogy inkabb megmondta hogy csak szexkaocsolatot akar velem, de mellé sorolt egy rakás falsh kam okot hogy tele legyek önváddal hogy miert nem kellek neki bnőnek.
(Megbizhatatlan vagyok szerinte, mikozben en hűseges korrekt vagyok, meg feltekeny tipus vagyok szerinte, mikozben aki csak szexre vesz abban mégis mennyire lehetne bízni, meg stb)
Szoval amiert az agyára mentem már őszinten kozolte hogy szexre vesz.
Innenstol en döntök ugye.
5# szerintem hasznos az oszintesége miatt. Nem kene lepontozni olyanokat amikbol tanulni lehet.
En akkor jo fullos lehetek mikor 1 éve használ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!