Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más férfi is észrevette a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más férfi is észrevette a férfiszervezet korai önpusztító mechanizmusát a társkeresési sikertelenség esetén?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre hogy a test és a lélek is durván leépül már akár ifjúkorban is, ha nem sikerül egészséges párkapcsolatot kialakítani a férfinak, vagy a legfontosabb párkapcsolata véget ér.

Ez abból fakad hogy a férfi elveszti (nem tölti be) természetes funkcióját?

Milyen tapasztalatok vannak ezzel?

2021. ápr. 9. 22:32
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
64%
Az én férfiúi egészségem és önbecsülésem 4 év párkapcsolat alatt épült le.
2021. ápr. 9. 22:34
 2/37 A kérdező kommentje:
Konkrétabban kifejthetnéd 1#
2021. ápr. 9. 22:35
 3/37 anonim ***** válasza:
76%
Dehogy, csak kicsit megszalad a piálás, cigi stb. általában, de hidd el lenne az nővel is "csak merné gyakran megtenni". Legalábbis átlagba, ez a fiatalság bolondság.
2021. ápr. 9. 22:36
 4/37 anonim ***** válasza:
84%
És a nők újraelosztása lenne a megoldás?
2021. ápr. 9. 22:39
 5/37 A kérdező kommentje:
Ki beszélt megoldásról?
2021. ápr. 9. 22:44
 6/37 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem egy rossz párkapcsolat sokkal jobban amortizál...
2021. ápr. 9. 22:46
 7/37 A kérdező kommentje:

Ha megírná valaki konkrétan miben épít le, elhihetem.

Így nem látom be hogy egy kapcsolat milyen testi-lelki leépüléshez vezetne, egy csalódás még nem épít le teljesen mint férfit

2021. ápr. 9. 23:00
 8/37 anonim ***** válasza:
94%
7. Persze hogy nem, de érzelmileg átmenetileg a csalódások lebénítanak, vagy felállsz vagy beledöglesz, választhatsz.
2021. ápr. 9. 23:11
 9/37 anonim ***** válasza:
90%

Ha a párod nem épp (elmében) teszem azt nárcisztikus (igen nő is lehet), akkor el fogja érni szép lassan nálad, hogy egy hasznavehetetlen rongynak érezd magad. Amit csinálsz semmi nem jó. Amit magadért tennél (tanulás, edzés, hobbi) azt mind kigúnyolja, leszólja. Bármi pozitív ér, és mondjuk megérdemelten, pl. munkahelyi kitüntetés lekicsinyli az eredményeidet. Amit te csinálsz az szóra sem érdemes. Ő ezzel szemben tökéletes, és érezd magad megtisztelve, hogy leereszkedett hozzád, mert rajta kívül senki nem szeretne. Elmarja a barátaidat, a családtagjaidat.

Szerintem ebből nehezebb kitörni, mint a magányból. Ha évekig nyírbálják az önbecsülésed, és folyamatossan ezt a visszacsatolást kapod, akkor itt elgondolkodni is nehezebb, hogy vajon tényleg ígyvan-e.

Magányosként azt csinálsz amit akarsz. Rajtad múlik. Ha akarsz tanulsz, ha akarsz edzel, ha úgy akarod új hobbiba kezdesz. Egy romboló kapcsolatba még ezt is elveszik tőled, cserébe mindennap az arcodba tolják, hogy semmit nem érsz, egy senki vagy és ne is akarj fejlődni, mert azt sem tudsz, meg minek?

Szerintem ez rosszabb. ^^

2021. ápr. 9. 23:20
 10/37 anonim ***** válasza:
89%
Nem, valami más miatt épültél le. Érdemes lenne kivizsgáltatni, mielőtt kórházban kötsz ki.
2021. ápr. 9. 23:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!