Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más férfi is észrevette a férfiszervezet korai önpusztító mechanizmusát a társkeresési sikertelenség esetén?
Azt vettem észre hogy a test és a lélek is durván leépül már akár ifjúkorban is, ha nem sikerül egészséges párkapcsolatot kialakítani a férfinak, vagy a legfontosabb párkapcsolata véget ér.
Ez abból fakad hogy a férfi elveszti (nem tölti be) természetes funkcióját?
Milyen tapasztalatok vannak ezzel?
A fajfenntartás. A szexualitás. A gének továbbadása az utókornak. És minden ehhez kapcsolódó dolog.
A nőktől származó elfogadás. A vonzalom. A pozitív megerősítés. A férfiként való elismerés.
Látom vitát kavart a kérdés, mert megint nem képesek megérteni az emberek mások helyzetét.
A 26#-nak válaszolnék:
Ez a "régen tetszett egy csaj" dolog nálam is megvolt. Nyilván jópár csaj tetszett már az évek során mindkettőnknek, azonban van itt egy értékelési sorrend az emberben, és az egyik általában alapjaiban befolyásolja az emberek lelkét. Énszerintem nagy butaság elfogadni azt hogy nem tettél semmit, mert ha nem foglalt vagy eleve rideg és elutasító a csaj akkor kötelesség próbálkozni.
Ha próbálkozol akkor azután sokkal de sokkal könnyebb elengedni is, ezért nem fogadható el ez a hozzáállás, már csak a saját hosszútávú lelki békéd érdekében is.
Szóval én is voltam nagyon szerelmes már úgy is hogy nem tettem semmit a lányért, csak próbáltam elnyomni az érzést. Ezt később nagyon megbántam mert ez óriási lelki sebeket okozott, okoztam önmagamnak.
Ezután bármilyen csaj tetszett meg, ha egyedülálló volt akkor mindig bepróbálkoztam, néha még akkor is ha foglalt volt. És utána sokkal könnyebb volt (hosszútávon), mert elengedtem a dolgot, és nem kellett hibáztatnom önmagamat. Persze eredmény az nem született, de sokkal jobban jár az ember mintha elnyomná magában az érzéseit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!