Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkeresésben a sikertelenség egyfajta spirál?
Hogyan legyél sikeres, ha a sikerhez önbizalom kell, ahhoz meg pozitív visszacsatolás, amit az elért siker ad?
Hiába vagyok jó a munkában, hobbiban, abból nem lesz sikerélményem a társkeresésben. Férfiként az évről évre szaporodó kudarcok (megcsalás, derült égből villámcsapás szakítás, hazugságok, ghostok) hogyan ne taszítanak a társkeresési piacon a mélybe?
"én lettem kidobva másik PASI miatt, akivel azóta házasok, és gyerekük született. Napi szinten tiltanak le a LÁNYOK a neten."
???
Minél több visszautasítást kapsz, annál lentebb megy az önbizalmad.
Végül már kezdeményezni sem fogsz, akkor meg viszont végképp nem lesz senkid.
Ennek nyilvánvaló oka a szar külsőd, mert ha egy helyesebb pasi lennél, a lányok teljesen másképp állnának hozzád.
"Férfiként az évről évre szaporodó kudarcok (megcsalás, derült égből villámcsapás szakítás, hazugságok, ghostok) hogyan ne taszítanak a társkeresési piacon a mélybe?"
Najó, de ezeket miért csinálják?
Szerintem többé kevésbé ez az élet útja. Csak van akinek elég jó a pofon / siker arány, esetleg van akit nem zavarnak a pofonok, mondhatni lepereg róla.
Az meg h ki mit miért csinált velem? A megcsalást nem érdemeltem meg, de tanultam az ott elkövetett hibáimból, a többire nem tudok választ adni. Nagyon változékonynak érzem a világot és hozzá képest érzékenynek / lassabbnak magamat. (Pl szerintem ma öngyilkosság kötődni valakihez egy kapcsolatban 3 hónap után, csak ez meg szerintem előfeltétele a tartós kapcsolatnak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!