Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nincs divatja az incel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs divatja az incel coming out-nak?

Figyelt kérdés

A coming out vagy coming-out angol kifejezés, magyarul előbújás, vagy néha önfelvállalás arra utal, amikor valaki elmondja egy másik embernek, vagy nyilvánosan felvállalja, hogy leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű (LMBT).

A coming out kifejezés átvitt értelemben is használatos másfajta, népszerűtlen vagy kevésbé ismert tulajdonságok bevallására, például ha valaki ateista vagy vegetáriánus.

Tehát az incelek miért nem vállalják fel nyilvánosan, hogy azok..miért maradnak az interneten?

Mert nekünk, egyszerű szemlélőknek úgy tűnik hogy elenyésző a számuk de igazából ki tudja. Ha lenne egy ilyen incel coming out, akkor lehet kiderülne hogy valójában mennyien vannak, és ennek arányában lehetne foglalkozni a jelenséggel.

2021. nov. 4. 12:06
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
77%
Ez a "píszíség" a modern kor találmánya. Soha korábban nem működött a történelemben és most sem működik. A társadalom a gyengéket mindig kivetette magából és ez így van rendjén, mert ezzel tudja fenntartani a saját egészségét. A mai társadalom sokkal elnézőbb (talán túlzottan is???) azokkal, akik nem akarnak vagy nem tudnak családot alapítani. Mondjuk úgy, hogy megtűri ezeket az embereket, mert egyébként más téren hasznosnak bizonyulnak, pl. mint munkaerő, vagy éppen azzal, hogy pörgetik a gazdaságot. De a gyengeségükkel nem akar foglalkozni. Ha nem tud becsajozni és családot alapítani (nem vált férfivá, felnőtt fiú maradt), vagy éppen nőként nem hajlandó elköteleződni és vállalni az anya szerepet (ugyanaz, csak nőben), ez mind gyengeség. Aggathatunk modern jelzőket rájuk, ők meg büszkén vallhatják, hogy ők bizony MGTOW-k illetve büszke szingli nők, de ettől még ugyanúgy agglegények és vénlányok. Csak mint az elnevezésből is látszik, mára kitaláltunk rájuk egy kevésbé sértő besorolást, ami a lényegen nem változtat, csak könnyebb a lelküknek és még egy okkal kevesebb, hogy megpróbáljanak kitörni ebből a körből.
2021. nov. 6. 10:59
 32/40 anonim ***** válasza:
15%
31: Annyiban nem értek egyet, hogy a gyengeség mint szó azt sugallja, hogy mintha az egyénnek lenne hatása rá. Fizikailag gyenge vagy, lehet edzeni, kész, te hibád ha nem erősödsz. Viszont ha nem vagy elég jóképű akkor cseszheted ha fejed tetejére állsz, akkor sem fogsz a nőknek kelleni (max milliárdosként), ekkor viszont már hülyeség ujjal mutogatni, mintha egyéni választás kérdése lenne.
2021. nov. 6. 13:24
 33/40 anonim ***** válasza:
80%

Furcsa dolog ez, de valójában lehet rá edzeni. Az, hogy sikertelen valaki az ellenkező nemnél, nem egyetlen tulajdonságon múlik. Nyilván vannak olyan tulajdonságok, amelyek adottak és nem megváltoztathatóak (magasság, arcforma, kis mellek, nem kimondottan férfias/nőies alak), de ha őszinték akarunk lenni, nem csak ezek határoznak meg egy embert. Sokféle embert látni kapcsolatban és ha elég széles réteget vizsgálsz, láthatod, hogy minden ilyen tulajdonság ellenére is vannak kapcsolatban emberek. Sőt, olyanok is, akikre több ilyen is jellemző.

Abban egyetértek, hogy nem egyenlő esélyekkel indulunk neki az életnek. Vannak akiknek jobb "csomag" jutott, másoknak kevésbé jó. De ne másokkal akarjunk versenyezni, hanem a saját lehetőségeinkből hozzuk ki a legtöbbet.

2021. nov. 6. 14:30
 34/40 anonim ***** válasza:
15%

"A mai társadalom sokkal elnézőbb (talán túlzottan is???) azokkal, akik nem akarnak vagy nem tudnak családot alapítani."

Akkor a társadalom gondoskodjon a humánus kiírtásunkról, azt dögöljünk meg végre!

Hamár ennyire nem ideillők vagyunk

Azt remélem egy meg nem ért szép napon mindenki más is hasonló sorsra jut

2021. nov. 6. 16:05
 35/40 anonim ***** válasza:
53%
Itt nem a kiirtásról van szó, ez régen sem így működött. Sokkal inkább arról, hogy ösztönözve voltak az ilyen emberek arra, hogy kilépjenek a sikertelenségből. Egyrészt ma már túlzottan könnyű egyedülállóként is kényelmes életet élni, másrészt az a bizonyos társadalmi nyomás is megszűnt, ami sokaknak megadta a kellő motivációt ahhoz, hogy felismerje a hibáit és változtasson rajtuk.
2021. nov. 6. 19:22
 36/40 anonim ***** válasza:
35: A változás mértéke a nem mindegy. Erre szoktam mondani, hogy nem mindegy, hogy a változtatás egy új frizurát, vagy thaiföldre költözést jelent. Akkora mértékű változtatás ahol közel sem áll arányban a befektetett "munka és áldozat" a kapott eredménnyel, tényleg mindenkinek ezt kellene csinálni?
2021. nov. 6. 22:21
 37/40 anonim ***** válasza:
27%

#36: Értem amit mondasz. Annak valóban nincs semmi értelme, hogy 25-30-40 évesen gyakorlatilag újra alkosd szinte nulláról a személyiséged olyanok kedvéért, akik nyilván ebben a korban nem véletlenül vannak még egyedül, ennek ellenére meggyőződésük, hogy velük minden rendben van. Ez szerintem is hülyeség.

Viszont legtöbb esetben a kisebb változások is célravezetőek tudnak lenni. Sok esetben nem is önmagadat kell(ene) megváltoztatni, csupán a marketingedet.

2021. nov. 7. 10:23
 38/40 anonim ***** válasza:
44%

37: Az évek során azért sokmindent kipróbál az ember. Én voltam már lecsúszott munkanélküli, majd egyetemista, később mérnök. Voltam betegesen vékony, természetes (szteroidmentes) mércével mérten kigyúrt, majd átlagos alkatú. Volt bulizósabb hétvégézős korszak, otthonulós korszak.

Bármi változott is, randim sosem lett. Szóval én nem annyira hiszek a "változtass" szemléletben.

2021. nov. 7. 18:35
 39/40 anonim ***** válasza:
58%

Incelségtől függetlenül, rólam a családomban, és a szűk baráti körömben a legtöbben tudják, hogy nincs szerencsém a lányoknál, és sosem volt kapcsolatom, de iszonyú kellemetlen.

A többség hülyének néz emiatt, holott nem vagyok én se homoszexuális, se értelmileg korlátozott, hanem egyszerűen nem értek a nők nyelvén, csúnya vagyok, autisztikus vonásaim vannak, és egy mai átlagos lány számára relatíve unalmas életet élek.

Dolgozom, gépezem, néha találkozom rokonokkal/haverokkal, vannak ilyen-olyan hobbijaim, de hát ez nem elég, mert miért nem vagyok "travel addict" (vajon miért), miért nincsenek különleges hobbijaim, stb...

21F

2021. nov. 8. 14:47
 40/40 anonim ***** válasza:
88%
39: Az a baj, hogy azt értékelik, amivel lehet villogni. Ha neked hobbid elektronikai áramkörök építése és tervezése, akkor azzal jól elvagy, ha ügyes vagy akár kereshetsz is rajta. De ha a másiknak a síelés a hobbija, akkor a csajnál ő lesz a befutó, mert azt lehet csapatni az instára jobban, érted.
2021. nov. 8. 19:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!