Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Ha egy szinteteken...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha egy szinteteken felüli nővel készültök randizni, hogyan indultok neki? Milyen érzésekkel?

Figyelt kérdés
2021. nov. 3. 22:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ne is a vagyont nézzük. Hol van az a nő aki más nőktől van pár szinttel feljebb a nőies dolgokban?
2021. nov. 4. 10:40
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmas mindenki itt...
2021. nov. 4. 10:50
 13/19 anonim ***** válasza:
96%
Jó érzés. eddig akárhány nővel volt dolgom, mind a "szintemen felüli" volt. Azt úgy értem, hogy ők mind jobb nők voltak a nők között, mint amilyen pasi én vagyok a pasik között. De ez sosem okozott problémát, mert a nőknek nem a külső a legfontosabb. Van stílusom, karizmám, intelligenciám, sármom, figyelmes, udvarias és önzetlen vagyok velük, ezekkel bővel ellensúlyozható, hogy külsőleg nem vagyok sem Brad Pitt, sem George Cloony, vagy épp Jason Momoa.
2021. nov. 4. 10:54
 14/19 anonim ***** válasza:
86%
Nekem meg pénzem, jó autóm, házam, sok kis ribi egyből szétdobja a lábát 🤦 nem is értem miben reménykednek😂
2021. nov. 4. 11:23
 15/19 anonim ***** válasza:
48%
#14 Hátha nem csak pénzed van de élvezni is fogják ;o)
2021. nov. 4. 11:44
 16/19 anonim ***** válasza:
32%
A farkamon kívül mást biztos nem 😁
2021. nov. 4. 11:53
 17/19 anonim ***** válasza:
18%
Az esèlytelenek magabiztossàgàval😉
2021. nov. 4. 13:02
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
Magad nevében kisfiam
2021. nov. 4. 13:20
 19/19 anonim ***** válasza:
Eleve odáig el is kell jutni, szóval egy igazi incel nem randizik "szintjén felüli" nővel, mert egy igazi incel semmilyen nővel nem randizik, soha. Ha meg odáig eljutottál, akkor meg már mindegy, nem? Te szeretnéd, a többi a csajon múlik.
2021. nov. 7. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!