Nektek mivel vitték le a TSH szinteteket, amikor babavárás esetleg lombik előtt voltatok?
Figyelt kérdés
A TSH-m 2,5. A doktor bácsi azt mondta, hogy 2 alatt legyen.2019. aug. 9. 18:37
1/11 anonim válasza:
2,5-nél semmivel. Kicsit túlzás amit a dokid akar. Én 3,8-cal estem teherbe, nekem azt mondták, hogy ha a referencia tartományon belül van a tsh, nem kell piszkálni.
2/11 anonim válasza:
2,5-re Letroxot kaptam (25 mikrogramm/nap). Szépen levitte 1,5 körülre a TSH-t.
5/11 anonim válasza:
A 2,5-ös érték már kezelendő? Nekem 2,48...de senki nem mondta, hogy kezdeni kellene vele valamit...😲
6/11 anonim válasza:
persze, nekem is azt mondta a házidoki, hogy tartoményon belül van, nem kell vele foglalkozni... hiába volt meg minden alulműködéses tünetem... híztam 30kg-t, mikor kaptam egy tippet, hogy mondjam azt, babát szeretnék. Érdekes módon, egyből kaptam l-thyroxint, 150ig kellett emelni, mire lement 2,08ra...
7/11 A kérdező kommentje:
Kedves 5/6-os.
Igen, sok helyen olvastam korábban is, hogy 1-1,5 körüli érték a megfelelő a teherbeeséshez. Az én értékem is határértéken belül van, ezért nem gondoltam, hogy szólni fog az orvos, de azt mondta, hogy vigyem le 2 alá a beültetéshez.
Letrox 25 mg-ot kell szednem, egy szemet reggel, éhgyomorra.
2019. aug. 9. 21:50
8/11 anonim válasza:
Letrox 25 öt szedek jelenleg is, 20 hetes kismama vagyok és végig kell szednem a terhesség alatt is. Kb 3.7 ről indult.. Az endokrinologusom azt mondta valószínűleg fog kelleni emelni majd, de szerencsére végig lent tartotta 1.5 körül van jelenleg az értékem így még nem kellett emelni az adagon
9/11 anonim válasza:
Én nem tudom mennyi TSH-val estem teherbe de nekem 10,36 volt mikor megnézték 12 hetes vérkép alapján. 75 mg Letroxal kezdtem levitte 3-ra majd megemelték 100 mg-ra azóta 1,8 és azóta is a 100 mg-ot kell szednem
10/11 A kérdező kommentje:
Nekem, amióta az eszemet tudom 1,5 volt a TSH-m. Két alkalommal volt 2,5. Olvastam valahol, hogy az inofolic megemelte valakinek a TSH-ját. Utánanéztem, hogy mikor szedtem inofolicot és bejött a tippem. Ugyanis mind a két eredmény időszakában (évek teltek el) inofolicot fogyasztottam. Mondtam a dokinak, hogy nekem általában 1,5, de azt mondta, hogy "de most nem annyi", így le kell vinni.
2019. aug. 10. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!