Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha egy szinteteken felüli nővel készültök randizni, hogyan indultok neki? Milyen érzésekkel?
Minden reggel magzatpózban sírdogàlok, a maradék önbizalmamat pedig a munkàból merítem.
Na jó, vicc volt.
Simàn izgatott vagyok, de nem különösen. Plusz törekszem rà, hogy ne legyen elnyomó a kommunikàcióm.
ha nem tudunk egyenlően bánni egymással akkor eleve nincs ilyen helyzet,ha meg van ilyen helyzet akkor olyan mint bármelyik randi.
na jó nyilván benne van az emberben ez meg az.
A legutóbbi ismerkedés kapcsán valami ilyesmi volt és saját magamat is megleptem milyen profin levezettem :D az évek meg a skill :D
Nem kell rágörcsölni, a célra kell koncentrálni és akkor megy mint szél.(nem a "meg fogom dugnit" kell mantrázni :D)
"Nyilván egy jobb nőért többet megtesz az ember, jobban becsüli."
Tehát akkor végül is jól teszik a nők, hogy felfele akarnak randizni, ha a szintjükön lévők így gondolkodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!