Fideszesek! Ez az Origós cikk az értelmi szinteteket tükrözi, vagy szégyenlitek, hogy ilyen szintre süllyedt a manipuláció, gyűlölködés és hazudozás?
Annyira hülyék egyébként a fideszesek. Mert ha Soros be akar telepíteni 1 millió menekültet, vesz 1 millió kötvényt. Ugyanis elég jó befektetés. És hopp máris sikerült a terve.
Ezen az országon tort ül a sötétség.
Ezen most egyszerre röhögtem egy jót, és szomorodtam el, sőt lettem iszonyat dühös. Tényleg, még csak 20 leszek, nem akartam elmenni, most sem biztos, hogy el akarok menni Magyarországról. De legalábbis egy pár hónapra nem lenne rossz, mert tényleg remegek már az idegtől, meg a sok idiótától. Kéne a levegőváltozás... Lassan inkább antiszociális leszek, mert ez a sok birka egyszerűen tagadhatatlanul ijesztő.
R.I.P.
# 4/6 Időpont ma 14:16
Ha Fideszes vagy, simán mond el, hogy mit érzel ennek a cikknek az olvasása közben, mert őszintén, kíváncsi vagyok rá. Te elhiszed ezeket, vagy nem? Hülyének tartod azokat a köröket, akik célközönségnek számítanak a cikk szempontjából, vagy sem?
Ne akadjunk már el azon, hogy félreértelmezzük a kérdést... Nem magadat kell szégyelld nyilván.
Nem szégyenlik azok, simán elhiszik.. XD
Lassan lehet felkészíteni a birkákat a következő ellenzékre :P
"ha Soros be akar telepíteni 1 millió menekültet, vesz 1 millió kötvényt"
Miből venne? 1 kötvény 300 ezer EUR, 1 millió kötvény 300 milliárd EUR, soros vagyona 8 milliárd dollár, fasorban sincs.
Olcsóbb ha lefizet pár embert Brüsszelben a kvóták támogatására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!