Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak.Miért kerülitek az egyedül lévő,elvált-gyerekes anyukákat? Legalább érett nőkkel lenne dolgotok.
#8 Értsd / értsétek már meg, hogy ez nem kifogás, hanem preferencia. Egy egyedülálló, gyermektelen férfi, ha akar is családot, nem más gyerekét szeretné nevelni. (vannak kivételek, de ez úgy látatlanban is biztonsággal igaz a férfiak 99%-ára)
Nyilván változnak ezek a dolgok, pl. ha egy férfi és nő egyaránt elváltak, itt is, ott is van gyerek, lehet, hogy pont emiatt jobban megértik egymást.
De ez a vadászat a fiatal, gyermektelen férfiakra, majd picsogás, hogy nem jön össze eléggé gyerekes. Mindenkinek megvannak az igényei, vágyai egy kapcsolattal szemben.
#15 Azért, mert az emberi kapcsolatok nem úgy működnek, hogy egy gyerekes nő bejön az életembe aztán én "nahát, de jó, hogy van neki már gyereke mástól, nekem úgysincsen, jó lesz ez így!". Vagy nem tudom, mire akarsz ezzel kilyukadni?
Az emberek többsége saját gyermeket szeretne és amíg erre van lehetősége, nem fog leállni olyannal, akinek már van mástól.
Mondom neked, az egyedülálló, független férfiak zöme így vélekedik erről. A képlet, szintén említve az előzőben, módosul, ha két elvált emberről van szó. Lehet emiatt rám / ránk haragudni, de ezt a harcos "dehát miért nem jó a más gyereke is, ha neked nincs is??" okfejtést még egyetlen fiatal nőtől sem hallottam, akinek még nincs gyereke vagy a gyereke apjával él együtt.
Én nő vagyok, de nálam mindig kitétel volt, hogy nem kezdek gyerekes pasival. Én a mai napig szeretem azt, hogy a férjemmel gondolunk egyet és kirándulunk egy nagyot akár éjszakába nyúlóan, vagy ha épp akad egy teljes, szabadon eltölthető napunk, és ahhoz van kedvünk, fetrengünk egész nap. Ez gyerekkel már nem így megy. Nyilván a gyerek kárpótolja az embert ezekért, de én mindig vágytam a fentebb említett élményekre is.
Szerintem elég nagy szemellenzőt kell hordani ahhoz, hogy valaki szimplán a felelősségtudat hiányának tudja be azt, hogy egy másik ember nem akar az első pillanattól a nyakába venni egy gyereket. Vállaljon felelősséget az, aki gyereket szült, az a dolga. Ha borul a kapcsolat, szűkül a potenciális partnerek köre a gyerek miatt, ez ilyen, el kell fogadni.
Nem tetszik az egyedülálló anyukáknak, hogy kevésbé kelendőbbek a férfiak körében, mint a gyermektelenek.
Ez van, tetszettek volna FELELŐSSÉGTELJESEBBEN családot alapítani, és nem most picsogni, hogy nemm kellenek a pasiknak utánfutóval, és a pereputtyával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!