Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örökké egyedül maradok?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, de soha nem volt még senkim. Teljesen tapasztalatlan vagyok minden téren, még soha nem is csókolóztam senkivel. Kezdem egyre szánalmas abban érezni magam. Úgy érzem elvesztegettem azokat az éveimet amikor kiélhettem volna magam. Mindig a sulira koncentráltam, ha lett volna rá alkalmam se engedtem senkit közel magamhoz. Úgy érzem valamit nagyon elrontottam .

Ha jött a lehetőség akkor is meghátráltam. Soha nem éreztem elég jónak magam senkihez.

20/L

2021. okt. 9. 00:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
80%
20 évesen nincs még késő változtatni.
2021. okt. 9. 00:40
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Én 23 vagyok és fiú de velem is ugyan ez a helyzet..de nem adom fel, és te se tedd. :)
2021. okt. 9. 00:46
 3/14 anonim ***** válasza:
11%
13 évesen feküdtem le az első barátnőmmel. 20ig már vagy 5 csaj megvolt. Viszon igazából ha csak 20 éves koromtól számolnám akkor se lennék nagyon elkeseredve élmények téren.
2021. okt. 9. 00:49
 4/14 anonim ***** válasza:
82%
Ne hülyéskedj. Ennyi idősen még semmit nem vesztegettél el. Bőven lesz időd kiélni is magad. Legjobb éveid most jönnek.
2021. okt. 9. 00:49
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

sose késő pláne nem 20évesen, nekem pl 21évesen lett elsőnek barátnőm

valaki már 13éves koraóta él nemi életet és van kapcsalatban. Mindenki más és más. Valószinüleg volt jó okod arra h nem volt eddig senkid, ez a te dolgod ha viszont most már zavar akkor tegyél ellene. Elkezdesz randizni és már is lesz valakid, kapcsolat szex és így tovább.

Bármikor kiélheted magad ezután is, ha van egy fix életkörülményed akkor meg pláne.

2021. okt. 9. 01:12
 6/14 anonim ***** válasza:
19%
én olyan régóta egyedül vagyok h relatíve újra szűznek érzem magam, és már semmit se tudok a kapcsolatokrol stb ha gondolod ismerkedhetnénk :)
2021. okt. 9. 01:12
 7/14 anonim ***** válasza:
0%

Megvagy Sajtos karaj!! Privit irtal nekem is!

Kerdezoooooooo ez igy tarskereso gyanus ez nem a Puncs.hu meg nem ize..

Sajtos karajos husos ize csalodtam benned.

Mas lanyoknak irsz!

Joejt.

2021. okt. 9. 01:13
 8/14 anonim ***** válasza:
88%

Nem írtam neki privit, csak válaszoltam a kérdésére, de ne zavarjon. 😂😂

2021. okt. 9. 01:19
 9/14 anonim ***** válasza:
0%

Zavar 😂😂😂😂😂😂 miaz h kielni magat is van ideje!?? Mi van??

Miert nem lehet 2% eselye h az elsovel marad? Ilyet 4et lattam!! Huszon eve egyutt stb. Most jon a bunko de de felrebtak duma. Nem nem btak felre.

2021. okt. 9. 01:25
 10/14 anonim ***** válasza:
74%
Itt az idő megragadni a lehetőségeket. Az, hogy nem vagy elég jó senkihez, az butaság, ha másnak jó vagy, abban felesleges kételkedni.
2021. okt. 9. 03:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!