Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak.Miért kerülitek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak.Miért kerülitek az egyedül lévő,elvált-gyerekes anyukákat? Legalább érett nőkkel lenne dolgotok.

Figyelt kérdés
2021. nov. 3. 19:11
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
80%
Egy anyuka elsősorban mindig a gyerekére gondol, és sajnos sokan csak apát, eltartót akarnak a férfi személyében. Persze tisztelet a kivételnek, de sajnos jogos az óvatosságuk. Nem akarnak idegen gyereket pesztrálni és pénzelni. Félnek a "te nem vagy az apám" kijelentéstől.
2021. nov. 3. 19:14
 2/24 anonim ***** válasza:
98%

Mert él az a kép, hogy a legtöbb ilyen nő apukát keres a gyerek mellé - ha más nem, akkor anyagi téren. És sajnos ez nem feltétlen légből kapott.

+ olyan gyakorlati problémák, mint a gyerek apjának - sajnos kikerülhetetlen - jelenléte az életükben, gyerekkel járó gondok stb.

2021. nov. 3. 19:15
 3/24 anonim ***** válasza:
40%
Mert az egyedülálló 30+-os férfiak többsége azért van egyedül, mert nem akar vagy mer felelősséget vállalni.
2021. nov. 3. 19:16
 4/24 anonim ***** válasza:
56%
Mert nem fogják más fattyát nevelgetni.
2021. nov. 3. 19:23
 5/24 anonim ***** válasza:
98%
Nemzőképes vagyok elvileg, és elég egy anyóst illemből eltűrni, mint egy láthatási joggal rendelkező kanit akihez minden programot igazítani kéne. Nem beszélve az apai nagyszülőkről akik akkor is felhívnák hibáimra/hiányosságaimra a gyerek figyelmét ha amúgy 3x jobb családfő lennék a fiacskájuknál. Kötetlen kaland jöhet ha gyerekre vigyáz addig más de többel nem ámítanék gyerekes anyát mert azt mégse ildomos
2021. nov. 3. 19:28
 6/24 anonim ***** válasza:
26%
Pont ez a példa arra, amit a 3-as pontban mondtam, amit az 5-s ír. A dgás oké, a küzdelem nem. Legyen kényelmes, nulla kihívás, tennivaló, feszkó. A fontos, hogy kényelmes és felelősségmentes legyen.
2021. nov. 3. 19:30
 7/24 anonim ***** válasza:
37%

Sok 30 alatti anya van. Ők is érett nők lennének az öreg szüzeknek? 😆

A fattyúkat (mint a 4-es, és nem a gyerekek) mindenki kerüli, nemhogy bontatlan lány, de még anya se jut az ilyeneknek.

2021. nov. 3. 19:34
 8/24 anonim ***** válasza:
23%
Tényleg kéne egy igazi nőnek egy olyan pasas, aki nem mer kiállni és azt mondani, ilyen vagyok, ez vagyok én, mert majd mit szól a nő előző parnerének anyukája évente 2x a gyereket esetleg érintő ünnepnapokon? :DDDDD Ennyire szánalmas kifogást, nem semmi! :DDDDD
2021. nov. 3. 19:36
 9/24 anonim ***** válasza:
81%
Mert csak a saját gyerekemet szeretném nevelni, ez van. Így is választottam társat. A menyasszonyom is érett nő, úgyhogy kímélj meg ettől az "elvált anyuka = feketeöves ágyfelfűtő főasszony" szövegtől.
2021. nov. 3. 19:36
 10/24 anonim ***** válasza:
82%
6 és mit zavar téged? Nem erőltetem magam senkire sőt tiszta lapokkal játszom. Az egy másik kérdés hogy gyermektelen nőnek mennyivel többet nyújtanék
2021. nov. 3. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!