Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hitegetik azzal az embert, hogyha elvégez egy jó egyetemet és fontos munkája lesz, akkor majd 30 fölött jó partinak számít majd a nők körében?

Figyelt kérdés
Ugyanazt tapasztalom mint előtte, ugyanúgy nem kellünk a kutyának se.

2021. nov. 3. 18:26
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
25-30 közöttiekre gondoltam, akik már egy kicsit megkomolyodtak, de nem akarnak még “jövőhéten” szülni.
2021. nov. 3. 21:27
 22/24 anonim ***** válasza:
Én is ott indultam huszonévesen, csak aztán történt egy és más (Őszödi beszéd, gazdasági világválság, Orbán kétharmad, COVID) és igaz, hogy nem számítok valami jó partinak, de legalább van munkám és nem halok éhen, illetve harminc-iksz van némi jövőképem. Ok, csajok nincsenek, de ez most mellékes. Örülj annak amid van! Azon kívül ne feledd: mindig lehet rosszabb és lesz is!
2021. nov. 7. 19:16
 23/24 anonim ***** válasza:

22. "történt egy és más (Őszödi beszéd, gazdasági világválság, Orbán kétharmad, COVID)"

Te őrült vagy, ha szerinted ezek közvetlenül hatással voltak a te életedre és arra, hogy nem lettél sikeres ember. Az a politikab*zi kisember vagy, aki azt hiszi a világon mindenért külső dolgok felelősök jó és rossz értelemben is?

2021. nov. 7. 23:09
 24/24 anonim ***** válasza:
23: Amiket felsoroltam azok közül főleg a kovid nem volt (nincs) hatással senki életére, elvégre csak hónapokat töltött a teljes lakosság bezárva, leszabályozva, illetve még most is az van és bármikor felerősödhet, de a külső hatásoknak, a politikának SEMMI hatása nincs az ember életére és azon belül a társkeresésre sem. Közben az árak emelkednek, meg még tízmillió dolog, a társkeresési vonatkozása meg az az egésznek, hogy kedves vezetőnk még abba is belepofázik, hogy ki hogy és mit csináljon a hálószobában, a nőket pedig szülőgépeknek tekinti, mert férfihatalom. Na, ezért (is) van a rengeteg incelsírás.
2021. nov. 10. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!