Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon meghíztam ( 120kg ) és megszoktam a kényelmes életmódot , hol tudnék így férfiakkal ismerkedni?32 N
Figyelt kérdés
Nem szeretnék fogyni, szeretek enni.2021. nov. 2. 17:43
31/39 A kérdező kommentje:
170
2021. nov. 11. 20:59
32/39 anonim válasza:
Lehet örgebb vagyok apádnál, de.... Ne már... Ne tudjak veled egy órát sétálni? Belegondolni hogy rámmásznál? .... Arról nem beszélve hogy kicsikém
a bejáratig nem érne....
33/39 A kérdező kommentje:
32 Senki nem kérte egyébként en elfogadom ha másnak más az ízlése.Nem vagyok magatehetetlen ember, szoktam sétálni , dolgozom stb.
2021. nov. 12. 10:45
34/39 anonim válasza:
Ugyanott tudsz ismerkedni, mint mindenki más, meghízás nem zár ki semmilyen ismerkedési felületet: online, hobbi, munkahely, szabadidő. Szerintem a legjobb olyan személyes programokra járni, ahol van lehetőség más emberekkel interakcióba lépni, legyen az kvíz est vagy tánciskola.
35/39 anonim válasza:
én hiába írtam neked hogy szeretnék ismerkedni,bár igaz a kérdésed az hogy hol tudnál nem pedig hogy ki akarna veled ismerkedni. Szóval neten pl ha úgy van valamilyen programon,akár koncerten bár ott szerintem mindenki valakivel van.
37/39 anonim válasza:
Bocsánat kedves kérdező!!!
Nem az a baj,hogy 120 kg vagy, hanem hogy igénytelen,tohonya lusta. Megszoktad a kényelmes életmódot....esetleg megemelnéd a valagad és tennél azért hogy jobban néz ki.
38/39 anonim válasza:
28! Végűlis Fiona is queen csak egy ogre.
39/39 A kérdező kommentje:
36 Van, de minimális. Nem az arcomon/fejemen van a plusz.
37 Dolgozom, ugyanúgy élek mint más emberek igen igaz sportolni nem járok ( ez az el kényelmedés része igaz) de mindent megcsinálok tehát nem azt kell hinni, hogy valaki ha kövér akkor egésznap fekszik -eszik.
2021. nov. 12. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!