Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon meghíztam ( 120kg ) és megszoktam a kényelmes életmódot , hol tudnék így férfiakkal ismerkedni?32 N
És miért nem engedheti ezt meg magának kedves 21#?
A törvény bünteti netán?
Férfiként én is megengedhetem magamnak, még ha emiatt sosem lesz senkim akkor is
#22 tudod, hogy szoktak mondani? A torveny nem tiltja, hogy vegyek egy 300 millios luxusvillat, de sajnos nem engedhetem meg magamnak :) Igy mar vilagos?
Es hiaba..nalatok az igenytelenseg ezzel jar..lehet almodozni, de ugysem jon ossze! Akkor maradj is szingli es ne gyere ide sajnaltatni magad! ;)
20. Kérlek ne találgass, a lakóhelyem nem fogom kiírni ide.
Nem tartom magam hude válogatós embernek de azért apám korabeli férfiak nem jönnek be.
Na látod 23# hogy mégis megengedheti magának
A luxusvilla nem jó példa mert itt nem szerzésről, hanem pont a szerzés elutasításáról van szó, amit bizony mindenki megengedhet magának, nemtől és kinézettől függetlenül.
Pl. ha van 1 millád egy autóra és neked mindenképpen egy új bmw x5 kell, akkor simán megengedheted magadnak hogy nem veszel egy egyszerűbb használt kocsit, helyette vársz akár az ítéletnapig is arra hogy legyen pénzed egy új bmw x5-re. Mert megteheted!
28. Ne tulozz , értem az iróniát 😁
De azért apám korú emberekkel nem szeretnék leallni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!