Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik régóta magatok vagytok,hogyan megszoktátok már?
Én is 1-2 rövidke kavaráson kívül társ nélkül voltam mindig. Alapvetően megszoktam, el se tudom képzelni, hogy mit kezdenék egy kapcsolattal. Magamra igényes vagyok, odafigyelek a kajára+mozgok. Ha nagyon akarnék találnék nőt magamnak, bár nyilván nehezebben, mint aki rutinos.
De ahogy mondtam, nem tudom magam elképzelni kapcsolatban. Meg, hogy egy nő értem odalegyen, tök idegen a dolog. Társra viszont vágynék. 30f
Régen megszoktam már... Ez van.
Ritkán vágyom, hogyne, egy barátnőre...
F45.
Volt olyan, hogy több évig egyedül voltam.
Nem a megszokás a jó szó, hanem az, hogy felépítettem az életem, élveztem a hobbim, fókuszáltam a karrieremre, új dolgokba kezdtem, nem otthon unatkoztam és szenvedtem.
Ettől persze nem lett rögtön párom, de egyrészt jobban élveztem az életet, mintha besavanyodtam volna, másrész legalább a lehetősége megvolt, hogy találkozzam vele.
Én a régen magányos embereknél ezt az attitüdöt hiányolom (mindkét nemben), egy idő után teljesen belesavanyodik, elmegy a kedve mindentől, és úgy már tényleg a megszokás marad.
F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!