Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mérhetetlen anyagiasság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mérhetetlen anyagiasság keseríti meg 2021-ben a tisztességes férfiak életét?

Figyelt kérdés
Ezért olyan nehéz manapság párt találni?

2021. nov. 2. 12:05
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
82%

‘Most figyelj, évente többször tartok kommunikációs tréningeket komoly cégeknek! :D ‘

😂😂😂😂😂😂

PUA trening egyszeru melosoknak vagy mi?

egyvalamiben legalabb egyetertunk, ez az odal tenyleg jobb, mint egy kabare.

2021. nov. 2. 15:55
 32/44 anonim ***** válasza:
91%
29! Messziről érződik az önsajnálat, minden mások hibája, az önbizalomhiány és a nőgyűlölet minden egyes megnyilvánulásodból. Az, hogy ennyire kiakadsz egy ilyen lényegtelen semmiségen igenis azt jelenti, hogy hazatalált a megjegyzés. Az is, amilyen példákat hozol, ha magabiztos lennél a saját képességeidben, és úgy alapvetően magadban, egyáltalán nem érdekelne, hogy miért mondunk csúnya dolgokat azokra az incelekre, akikre viszont igazak. Csak magadat járatod le.
2021. nov. 2. 15:56
 33/44 anonim ***** válasza:
91%
amugy felolem aztan lehetsz jo x szakmaban, en veled ellentetben nem kerdojelezem ezt meg, de az nem valtoztata a tenyen, hogy a szovegertessel, ironia felismeresevel gondjaid vannak.
2021. nov. 2. 15:57
 34/44 anonim ***** válasza:
0%

31. Feléd szerintem felesleges lenne komolyra fordítani a beszélgetést. Jó, legyen PUA, te nyertél.

32. Milyen önsajnálatról beszélsz? Minden mások hibája? Mégis mi? Az én életemben? :D Meg van mindenem, lásd még szabadidőm is van, jelenleg netezem, olvasok, ide vetődöm. Egy valamit tisztázzunk már. Nem 20 éves tini vagyok, aki anyuciékkal él. Van családom, saját. Gondoltam ezt nem ártana már tisztázni, nem nőzök, nem csajozom. Bár, lennének jelentkezők így is 40 fölött, de ezzel már megint nagyképűnek tűnök, sőt amolyan bizonyítási kényszert vélnek egyesek ebben is felfedezni? Hogy én valamiben hiányt szenvednék? Miben? Van saját életem, ahol én vagyok a kormányos, persze igazodom a körülményekhez. Én nem azért vagyok itt mert bizonyítani akarok, vagy frusztrált vagyok és bele akarok rúgni másokba.

Lejátom magam? Itt? :D

2021. nov. 2. 16:10
 35/44 anonim ***** válasza:
92%
Nekem nem kell bizonygatnod, hogy milyen király életed van, ha tényleg igaz, akkor foglalkozz, azzal, és ne azzal, hogy a csúnya nénik mit mondanak az interneten. 😂😂 szánalmas…
2021. nov. 2. 16:12
 36/44 anonim ***** válasza:
90%
Igen, nagyon lejáratod magad. Ha egy film lenne, már eltakarnám a szemem, hogy ez nagyon gáz.
2021. nov. 2. 16:28
 37/44 anonim ***** válasza:
89%
birom, hogy masik kerdes alatt azon hiszteriazik, hogy itt minden no ugy adja elo magat, hogy bombazo, jol keres, sikeres, szuper pasija van stb.. de kozben o is full ugyanezt csinalja:D attol tekintsunk el, mennyi a valosagalapja..
2021. nov. 2. 16:33
 38/44 anonim ***** válasza:
15%

A nők valóban kicsit anyagiasak lettek. A CSOK meg babaváró miatt felmentek a házak ára is. Albi mellett meg nem lehet normálisan spórolni. Ha otthon spórolsz akkor meg incel defektes élettelen anyuci pici fiának néznek akinek semmi életcélja.

CSOK-ot meg babavárót meg csak akkor lehet felvenni ha van hozzá nő aki szül de mivel már nem áll veled szóval első körbe így... Mint a tyúk meg a tojás esete hogy mi volt előbb...

Természetesen nem minden nő ilyen de eléggé gyakori. A legtöbb nő letagadja hogy nem nézi az anyagi javakat de végül mindig a pénzes pasiknál kötnek ki vagy ha nagyon jóképű az illető. Ha átlag vagy akkor meg mehet a kínlódás :D

Ha valaki látna pl egy Tinderes statisztikát hogy a nők hogyan választanak meg a férfiak akkor kb mindenki elborzadna. És nem nem vagyok nőgyűlölő csak tudom hogy többsége tényleg ilyen. Ha valaki kételkedik ebben akkor nyugodtan regisztráljon oda ÁLTLAG pasiként és utána magyarázzon :D

Mivel észérvet erre kommentre nem fogok hallani így a buta lepontozás meg a beszólogatás nem érdekel meg az sem hogy ezzel kit sértek meg...

2021. nov. 2. 17:29
 39/44 anonim ***** válasza:
61%
38: erdekes, en csupa ‘atlag’ pasival randiztam tinderrol. egyik sem volt milliomos, kockafeju kigyurt chad, csak normalis, jofej, onfenntartasra kepes, szamomra vonzo sracok. a mostani baratom is ez a kategoria. aki viszont meg ennyit sem kepes felmutatni, az nem atlag, hanem atlag alatti, sajnalom.
2021. nov. 2. 17:45
 40/44 anonim ***** válasza:
82%

Van aki azt mondja, "a szintes ház áltag", mégis az ország fele él panelban. A nettó bér 290 a ksh szerint, mégis egész megyék keresnek ennél kevesebbet. Ez az "átlag" jól hangzik, de teljesen szubjektív.

És mindig viszonyítás kérdése. Mészáros baráti körében a milliomos az "átlagos". Szóval értitek, fölösleges átlagokról beszélni, úgyis csak a saját életed lesz a döntő, amit te látsz és élsz.

2021. nov. 2. 19:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!