Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyszerű melósként, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerű melósként, hogy lehet boldogulni egy ilyen extrém anyagias világban?

Figyelt kérdés

2021. okt. 29. 09:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%
Szia szimplamelós, mész valamerre hétvégén?
2021. okt. 29. 09:13
 2/14 anonim ***** válasza:
83%

Egyszerű melósok is tudnak jól keresni, sőt... kőműves/burkoló 1m/hó-ért dolgozik kb. munka meg van bőven.

De ha ez megnyugtat, nem egyszerű melósként is nehéz. Itt vagyok 30 évesként, aránylag jól nézek ki, informatikus vagyok, tehát jól keresek, van saját lakásom és sose volt még senkim, pedig nem vagyok droid. És ez nem a világ hibája, hanem az enyém, szóval inkább magadat fejleszd.

2021. okt. 29. 09:14
 3/14 anonim ***** válasza:
91%

#2 Jááj könyörgöm ne reagálj neki érdemben. :D

Ez egy visszajáró bolond, naponta van legalább egy ilyen kérdése.

2021. okt. 29. 09:16
 4/14 anonim ***** válasza:
98%

Ne mondd már.

Manapság a burkolók, villanszerelők, ácsok, kőművesek, stb ha ügyesek baromi sokat tudnak keresni. Olyan árakon dolgoznak hogy félelmetes.

2021. okt. 29. 09:24
 5/14 anonim ***** válasza:
62%

Inkabb arra kell koncentralni higy a “melosok” rengeteget dolgoznak, raadasul fizikai munkat.

Meg kell talalni azt a mesgyet ahol marad ido a kapcsolatodra is es a minosegi! Idotoltesre 😊

2021. okt. 29. 09:39
 6/14 anonim ***** válasza:
96%

"Egyszerű melósként, hogy lehet boldogulni egy ilyen extrém anyagias világban?"

Burkoló kb 7-12e ft/m^2-et áron nyomja. Ácsok tetőt manapság 2-3 misi alatt nem is vállalnak. Villanyszerelő szintén 1 hetes melóért simán elkér 200-300-at. Akkor mégis mi a faszról beszélsz?:D

Még a volánnál is megkap a buszsoffőr 250-300-at.

2021. okt. 29. 09:40
 7/14 anonim ***** válasza:
97%

#4: Gyakorlatilag minden szakembert felvehetsz a listára, az autószerelőtől a villanyszerelőig. 2 évet! kell várni egy megbízható gázszerelőre. (És nem is Mészáros.) 1 misi a kazáncsere.

Ma egy jó szaki a sokszorosát megkeresi annak, amit egy mérnök hazavisz.

Aki ennek ellenére megreked egy gyárban, minimálbérért, az meg is érdemli. Életképtelen.

2021. okt. 29. 09:42
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia szimpla melós.

Mit melózol?

Ha frankó szakmád van, akkor könnyen tudsz boldogulni. Úgy is mondhatnám, tied a világ.

Ha sori melós vagy, akkor a helyzeted szar, kár tagadni. Mivel most is itt vagy, gyanítom az utóbbi.

Sajnálom. Délutáni műszakba mész ma vagy ejszakaiba?

2021. okt. 29. 10:16
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Gyanús amúgy nekem szimplamelós trolléga. Nem lehet, hogy Balázs-percek jár vissza új regisztrációval? :)
2021. okt. 29. 10:26
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
#9 De. A baromságok kétharmadát szerintem ő termeli ide.
2021. okt. 29. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!