Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az teljesen hihetetlen,hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az teljesen hihetetlen,hogy egy sportos férfinek csak az extrém nagy méretű/160-200 kg-os/nők tetszenek,csak hozzájuk vonzódik?

Figyelt kérdés

Örülnék,ha ilyen testalkatú hölgyek is elmondanák a véleményüket.Kíváncsi vagyok,hogyan fogadnák egy sportos alkatú férfi közeledését.

Aki úgy gondolja,írhat privátban is.

2021. okt. 28. 11:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
77%
Papa, nem nagyon megy neked itt az etetősdi🙄
2021. okt. 28. 11:24
 2/16 anonim ***** válasza:
73%
Ezt hányszor írod még ki?
2021. okt. 28. 11:27
 3/16 anonim ***** válasza:
88%
Kicsit unalmas vagy már... Regelj fel minden társkeresőre.
2021. okt. 28. 11:40
 4/16 anonim ***** válasza:
94%

Hol latsz ennyi dagadtat?

En ahova jarok 90% atlagos alkatuak ..

2021. okt. 28. 11:40
 5/16 A kérdező kommentje:

Lehet,hogy unalmas,ne olvasd el!

Nézd meg,hány értelmes válasz érkezett a kérdésemre.

Sokan nem is a kérdésre felelnek,hanem megjegyzéseket tesznek.

Nem tudom mire jó?

2021. okt. 28. 11:47
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Bár én messze vagyok az általad preferált súlytól, inkább csak "husis" kategória vagyok (a normál ruhaméret felső határa), de még így is elég hitetlenkedve fogadom, ha egy sportos pasi közeledik hozzám... Mint pl. most is...
2021. okt. 28. 11:51
 7/16 anonim ***** válasza:
50%
Ne aggódj! Magyarország elég elhízott ország szóval van választék.
2021. okt. 28. 11:55
 8/16 A kérdező kommentje:
Hidd el,nem én vagyok az egyetlen ilyen férfi.Szerintem sok férfi vonzódik a nagyon nagy nőkhöz,csak egy részük nem meri bevallani.Amúgy nem értem miért kell szégyellni,hogyha egy férfi szereti a kifejezetten kövér nőket.
2021. okt. 28. 11:58
 9/16 anonim ***** válasza:
23%
9 hidd el, hogy tízezer férfiből legfeljebb egy ilyen eltorzult ízlésű, mint te.
2021. okt. 28. 12:00
 10/16 anonim ***** válasza:
69%
Amúgy képzeld kérdező, ha regelnél oldalakra és nem csak kérdeznél, találnál is ilyen lányt. Én dumáltam egy kövér feeder fétises csajjal, csak nem fogott meg a csaj, de létezik ilyen, csak mondom
2021. okt. 28. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!