Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan magas normális testalkatú, esetleg sportos tanult férfi, aki nem talál magának barátnőt? Mi lehet a hiba?
Jelen. Nem tudom. Esélyt sem kaptam soha, egy szó nem sok, de még ennyi sem volt.
Egyébként meg van mindenem, független életet élek, munka, szabadidő, hobbi. Hitelmentes lakás, autó, munkahely. 182/88, normális külső.
Régebben volt ilyen időszakom. Magas vagyok, volt eléggé sportos formám, arcom is tetszett már jópár lánynak, tanult vagyok, van humorom, széles érdeklődési köröm stb.
Az ismerkedés azért ment nehezen mert zárkózott voltam, szociális szorongással, nem jártam társaságba, a kisugárzásom is azt üzente hogy elzárkózom, többször kaptam olyan visszajelzést, hogy kizárom magam a társaságokból.
4. Soha senki nem mondta hogy nem jó a külsőm, vagy gond lenne a kommunikációmmal. A munkahelyemen havonta 4-6 előadást kell tartanom 100 ember előtt, nem félek megszólalni, jól bánok a szavakkal, nem féltem sosem a nőktől, a hobbim a repülés, havonta 1x minimum repülök, ez még mint randi program sem utolsó. Unalmasnak sem lennék mondható, nyáron körbemotorozom fél Európát. Középvezetőként dolgozom egy pénzügyi multinál, nem felvágás, de nincs anyagi problémám. Sosem mondtam magamról semmit ami a hátteremet illetti, mivel ma már az emberre egyből rásütik hogy nagyképű.
Én a cégnél sem ismerek tipikus ragadvány szexgépeket, egy nő sem tett sem nekem, sem másoknak ajánlatot, nem másznak rá a nők a férfiakra.
Az online piacon senki sem ír vissza egy szót sem, onnan még randim nem volt. De biztos én vagyok béna, ronda és értéktelen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!