Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan magas normális testalkatú, esetleg sportos tanult férfi, aki nem talál magának barátnőt? Mi lehet a hiba?
10. Az évezred beszólása! 😂😂😂
Akkor most nagyképű leszek, de nem érdekel! A havi bevételem, fizetés, befektetések, bizniszek 1.2-1.5MFt/hó. Pénzügyi diploma, kiváló szakdolgozat, egy jeles szakmai folyóiratban cikkezek havonta. Pilóta jogsi, igaz csak UL. 90 négyzetméteres lakás a XI. kerületben, két autó, az egyik a mindennapokban, a másik "csak" hobbi. Ebben a hobbi kategóriában is ismerik a nevem országosan, de még külföldön is. Angol, német, spanyol fluent szinten. Bejártam a fél világot, fél európát motorral, mert hát az van, nem is rossz. A bmi indexem tökéletes, hulladék ételt nem rakok a testembe. Szelkemi, mentális életemre igényes vagyok. A kockázat viselő képességem remek, de előtte elemzéseket végzek, vakon nem ugrok fejest. Az ingóim, ingatlanjaimon nincs (már) hitel, ez köszönhető a napi aktuális szinten tartott tudásomnak, kapcsolataimnak. Az információ hatalom. Imádok olvasni, mindig mozgat valami. Céltudatos vagyok, már fiatal korom óta meg volt a vízióm ki szeretnék lenni, mit szeretnék elérni. Nem dohányzom, nem iszom, nem drogozom. Ha benéznél a műhelyembe, garázsomba, garantáltan leesne az állad még felnőttként is! Ott nagyjából mindent megtalálsz ami érdekes.
Ennyit dióhejban rólam, a teljesség igénye nélkül.
Akkor most jössz te az egymondatos fricskáddal! 😂😂😂
15: Biztosan máshogy definiálja az életet, mint te.
De mondjuk eleve aki életben van, lélegzik, nem lehet életképtelen, az élethez nem kell más, csak egy dobogó szív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!