Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem találok régi vágású férfiakat, az idősebb korosztály meg nem vonz. Velem van a baj?
Elnézést a kötözködésért, de miért lettél diplomás, ha eszed ágában sincs dolgozni benne?
De valószínűleg találsz ilyen férfit, csak konzervatívabb közegben keress pl vallásos közösségek, ha az vagy.
Egyenrangusagot akarsz úgy, hogy nem dolgozol.
Tudod, én is :)
Én is inkább konzervatív felfogású vagyok, de jól értelmezem, hogy a Kérdező szó szerint otthonülő háztartásbeli akar lenni, akkor is, amikor már nincs kicsi gyerek?
Magyarul, azt szeretnéd, hogy a férfi eltartson?
Mert nem lehetetlen, de ehhez a mai világban olyan külső kell, hogy még az instamodellek is irigykedve fordulnak utánad az utcán. Aztán kondi, fodrász, körmös stb. a gyereknevelés és az urad kiszolgálása mellett.
Ilyen férfit jó eséllyel csak a puncs.hu -n találsz, mert szerintem egy ilyen életmódot/családot havi 2M nettó alatt nem lehet minőségi szinten finanszírozni...
33F
14: ja de mit fog csinalni ha a gyerek már suliba jár ?
Eleve ott indul hogy ház 3 gyerek nevelése 2 autó az havi 1 millió felett van. Tehát férfi kell havi nettó 1 millió feletti fizetéssel.
11: Édesanyám is diplomás, szerintem jó perspektívát ad. Egy háztartásbeli nem egy droid, szerintem sokkal inkább szellemi munka, mint fizikai. Egyébként nem zárom ki, hogy egyszer dolgozzak, még ha én otthon nem is ezt láttam.
14: Nekem ez az otthonülő elég negatív. Azért egy anya nem csak üldögél otthon és tévézik, főleg ha egy megfelelő színvonalat megugrik gyereknevelésben, a háztartás vezetésében és mondjuk a férje sem csak a pörkölt köretéről szeretne beszélgetni vele.
15: 3-4 iskolás gyerek mellett is bőven van házimunka, ezt elhiheted.
Teljesen igazad van, hogy mindig sok a házimunka, de el lehet osztani felesben, illetve egy iskolás korú gyerek nagyon sok mindent meg tud már csinálni belőle. Minket is így neveltek, anyukám teljes állásban dolgozott.
Nagyon szomorú, de tényleg ritka az igazán hűséges pár, kiszolgáltatott leszel így, úgyhogy a 18-as mond valamit. Illetve ha nem segít a férjed, nem biztos, hogy valóban átérzi, mennyi munkád van benne és képes megbecsülni. És a gyerekeknek is rossz példa, ha ki van nyalva a sggük. Vagy csak a fiúk lássák ezt a példát, a lányok meg dolgozzanak a háztartásban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!