Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem találok régi vágású...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem találok régi vágású férfiakat, az idősebb korosztály meg nem vonz. Velem van a baj?

Figyelt kérdés
Normális családban nőttem fel, apukám háziorvos, anyu otthon volt velünk. Klasszikus szerepeket láttam magam körül, egy erős, határozott férfit, akit a falu tisztelt és egy olyan anyát, aki csodás, rendezett otthont teremtett számunkra, apu egyenrangú társaként. Szeretném leszögezni, hogy nem voltunk gazdagok, tisztes polgári életet éltünk és élünk. Lehet, hogy én keresek rossz helyen, de nem találok olyan férfit, akiknek ez vonzó cél lenne vagy képes lenne elérni. Lehet, hogy én vagyok túlságosan régimódi és a mai világban már nem lehet célként kitűzni klasszikus családi berendezkedést? Nem elég ambíciózus cél egy nőtől, hogy kézben tartsa az otthont és a férje bástyája legyen? Mert amit édesanyám véghez vitt, az ezt cáfolja számomra. Három gyereket neveltek fel, mindhárman diplomás emberek lettünk hobbikkal, szerintem értelmes hozzáállással. Aki talált ilyen társat, sokat várt rá? Hogyan sikerült megfelelő társat találni? (Nem sugar daddyről beszélek!) Köszönöm a válaszokat!

2021. okt. 31. 17:34
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
93%

Elnézést a kötözködésért, de miért lettél diplomás, ha eszed ágában sincs dolgozni benne?

De valószínűleg találsz ilyen férfit, csak konzervatívabb közegben keress pl vallásos közösségek, ha az vagy.

2021. okt. 31. 18:22
 12/29 anonim ***** válasza:
26%

Egyenrangusagot akarsz úgy, hogy nem dolgozol.

Tudod, én is :)

2021. okt. 31. 18:26
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Én pont ilyen vagyok mint amit leírtál! Cserébe mindig megkapom, hogy egy maradi, soviniszta, pöcs vagyok, mert nem lehet mellettem kiteljesedni!
2021. okt. 31. 18:28
 14/29 anonim ***** válasza:
83%

Én is inkább konzervatív felfogású vagyok, de jól értelmezem, hogy a Kérdező szó szerint otthonülő háztartásbeli akar lenni, akkor is, amikor már nincs kicsi gyerek?

Magyarul, azt szeretnéd, hogy a férfi eltartson?

Mert nem lehetetlen, de ehhez a mai világban olyan külső kell, hogy még az instamodellek is irigykedve fordulnak utánad az utcán. Aztán kondi, fodrász, körmös stb. a gyereknevelés és az urad kiszolgálása mellett.

Ilyen férfit jó eséllyel csak a puncs.hu -n találsz, mert szerintem egy ilyen életmódot/családot havi 2M nettó alatt nem lehet minőségi szinten finanszírozni...

33F

2021. okt. 31. 18:29
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

14: ja de mit fog csinalni ha a gyerek már suliba jár ?

Eleve ott indul hogy ház 3 gyerek nevelése 2 autó az havi 1 millió felett van. Tehát férfi kell havi nettó 1 millió feletti fizetéssel.

2021. okt. 31. 18:33
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan ezt akartam mindig is, mondjuk en ferfi vagyok, ugy tunik meg is talaltam a megfelelo tarsat akivel ez megoldhato. Oszinten sztem a mai vilag nem ugy van berendezkedve hogy a magunk fajtak part talaljanak.
2021. okt. 31. 18:40
 17/29 A kérdező kommentje:

11: Édesanyám is diplomás, szerintem jó perspektívát ad. Egy háztartásbeli nem egy droid, szerintem sokkal inkább szellemi munka, mint fizikai. Egyébként nem zárom ki, hogy egyszer dolgozzak, még ha én otthon nem is ezt láttam.

14: Nekem ez az otthonülő elég negatív. Azért egy anya nem csak üldögél otthon és tévézik, főleg ha egy megfelelő színvonalat megugrik gyereknevelésben, a háztartás vezetésében és mondjuk a férje sem csak a pörkölt köretéről szeretne beszélgetni vele.

15: 3-4 iskolás gyerek mellett is bőven van házimunka, ezt elhiheted.

2021. okt. 31. 18:44
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező. Én is ilyen voltam mint te, találtam is ilyen régivágású férfit, össze is házasodtunk, otthon is maradtam....de végül rájöttem, mindez ma már a mai korban nem működik. Én is faluról vagyok én is ezt a mintát láttam, de már a falusi új generáció is megváltozott. Egyszerűen más a társadalmi berendezkedés, a nők a nyugati cuccoknak hála már jóval csinosabbak, sokat keresnek, sikeresek és ez vonzóbb a férfiaknak, már nem tudnak ellenállni. Az én férjem is ezen bukott el. Rájött hogy szép szép, de sok felelősség kell egy ilyen családhoz és sok elköteleződés. Miközben ujabbnál újabb csinosabb nők jönnek a céghez, az összes haver elvált és a fiatalabb új feleséggel utazgat aki hamvas és milyen jó nekik. Rájött hogy szomszéd béláéknak többre tellik, mert ott anyu is hazahoz 300 ezret meg ő is és hát otthon meg biztos nem tart sokáig a házimunka, ha az asszony is leült tvzni, különben még éjfélkor is lekvárt főzne. De kinek kell annyi kaja, lekvár, friss kalács, ha egyszer a csinos 15 évvel fiatalabb kolléganőért mindent eldobhatna. De ha nem is ez, hát ott van hogy a kolléga felesége sikeres vállalkozó, ügyvédnő, bíró,orvosnő, menő divattervező stb és milyen büszke rá, neki meg ez nem jutott. Add fel az álmod mert csalódni fogsz, rosszabb esetben kitsákmányolt, tönkrement, elhagyott feleség leszel szegényen. Orbán viktor is megmondta a tvben, a férfiakban nem szabad megbízni ezért a lányainak is kell saját egzisztencia.
2021. okt. 31. 19:08
 19/29 A kérdező kommentje:
18: Nagyon sajnálom, ami veled történt, de nem hiszem, hogy minden férfi elhagyná a családját egy 10-15 évvel fiatalabb nőért. Ha a kor számít, akkor a férfi akkor is elhagy egy jóval fiatalabbért, ha menő orvos, vállalkozó vagy. Mert akkor a kor számít neki. Egyébként van diplomám, most csinálom a másodikat (igaz, ez csak egy master), beszélek két nyelven a magyaron kívül, szerintem én is megugrok egy szintet. Mindenesetre nagyon köszönöm, hogy leírtad a véleményedet, még ha nagyon sötét és pesszimista is. Remélem, nem neked van igazad a férfiakkal kapcsolatban. (Apukám például egy kivétel, nem hagyott el minket, pedig biztosan lehettek érdeklődők.)
2021. okt. 31. 19:15
 20/29 anonim ***** válasza:

Teljesen igazad van, hogy mindig sok a házimunka, de el lehet osztani felesben, illetve egy iskolás korú gyerek nagyon sok mindent meg tud már csinálni belőle. Minket is így neveltek, anyukám teljes állásban dolgozott.

Nagyon szomorú, de tényleg ritka az igazán hűséges pár, kiszolgáltatott leszel így, úgyhogy a 18-as mond valamit. Illetve ha nem segít a férjed, nem biztos, hogy valóban átérzi, mennyi munkád van benne és képes megbecsülni. És a gyerekeknek is rossz példa, ha ki van nyalva a sggük. Vagy csak a fiúk lássák ezt a példát, a lányok meg dolgozzanak a háztartásban?

2021. okt. 31. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!