Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini fiúként milyen korosztályú férfiakat kéne keresgélnem, hogy megkapjam az igazi daddy élményt? Szerintetek hol van értelme keresgélni?
Figyelt kérdés
2021. febr. 2. 17:31
2/17 anonim válasza:
60+
Persze, te akkor vagy tini, amikor én a pápa! 😁
3/17 anonim válasza:
Én a vírus előtt BP fürdőit jártam körbe és az egyikben találtam meg az én sugardaddym :D Nem volt tervben, de jól jött útközben. Full passzív, mindent ő csinál és fizet nekem havonta. Nyíltan felvállaljuk egymás közt, hogy én a pénzért vagyok vele.
4/17 anonim válasza:
40+ vagyok 1 évig volt egy 15 éves srác.
Sokmindent kapott de vidékre költöztek.
5/17 anonim válasza:
Pár srác volt csak, de mindig jóval fiatalabbak voltak! Gondolom, meg voltak elégedve, mert elég soká tartott... Legtöbbször ők jöttek hozzám! Ha nem tetszett volna nekik, nem jöttek volna...
6/17 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Találtál már valakit? Privátban is írhatsz!
7/17 kiváncsi Bp válasza:
Tini fiut én is segiotenék Budapestit.
8/17 anonim válasza:
Olyanokat, akik legalább 25-30 évvel idősebbek nálad. :)
9/17 Meleg22 válasza:
A legtöbb nagyobb meleg társkereső is tele van azzal amit te keresel, szóval sokat nem kell erőlködnöd járvány idelyén sem.. Planetromeo, Hotbull, és kész, ezeken megleled akit keresel százával, ha hotbullon ezrével..:D:D
10/17 anonim válasza:
mi az a daddy elmeny?
Ha k*rva vagy irdd azt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!