Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi értelme van 10-13éveseknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme van 10-13éveseknek már a pasizáson/csajozáson járni az eszüknek ennek a korosztálynak? Úgyis csak sírnak majd , hogy jaj xy nem szeret vagy elmondjam ne mondjam el neki? Úgy se lesz belőle semmi. + rontják a jegyeiket.

Figyelt kérdés
Én is ilyen volttam,de most már ezt fére tetem. És könnyebb az életem sokkal.
2012. jan. 15. 20:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
mert a MEDIA ezt sugallja.
2012. jan. 15. 20:31
 2/11 anonim ***** válasza:
Mert vágynak a kalandra és ilyenkor ők azt érzik ha van pasijuk hogy ők már nagy lányok meg hogy ezzel úgymond "menőzhetnek" a barátnőjüknek meg az osztálytársaiknak :DDD az jó ha te le álltál vele mert tényleg fontosabb a tanulás
2012. jan. 15. 20:32
 3/11 anonim ***** válasza:
36%
ui: te is 1 hülye gyökér pi..a vagy.
2012. jan. 15. 20:32
 4/11 zseni001 ***** válasza:
Nem sok értelme van.
2012. jan. 15. 20:33
 5/11 anonim ***** válasza:
50%
hát esetleg vannak még érettebb 13 évesek is...és különben is...nem mindenkinek ron a jegyén,attól,hpgy pasizik vagy csajozik,mlg tanulni is tud...hány éves vagy,nemed??
2012. jan. 15. 20:33
 6/11 anonim ***** válasza:
Ez nem feltétlen rossz, a tapasztalatszerzés fontos. Lehet hogy nem lesz tartós kapcsolat vagy még boldogság se a dologból, de akkor is hasznos tapasztalat. Persze feltéve ha nem tesznek olyat ami még túl korai lenne. De még mindig jobb ha ilyen korban szerzi az első tapasztalatait mintha húszon felül sem tudná még hogy hogy álljon neki a pasizáshoz, csajozáshoz.
2012. jan. 15. 20:36
 7/11 A kérdező kommentje:
Igen, bocs vannak kivételek. 14/l
2012. jan. 15. 20:37
 8/11 anonim ***** válasza:

Én is vagyok szerelmes és nem megy a jegyeim rovására. Annyira elegem van már abból, hogy ha valaki 12 éves pl. kiír egy ilyen kérdést azt mondják, hogy menjen vissza "barbizni". Tényleg vannak akik már túlzásba viszik, akik több kiló sminket raknak magukra ilyen idősen, megértem, ha ez nem mindenkinek tetszik, nekem se. De ezek az érzések nem korhoz kötöttek. Ha ilyen lekezelően bánnak itt mindenkivel, akkor érthető, hogy rossz híre van az oldalnak. Ez az érzés nem korhoz kötött, ezt mindenki tudhatja. Mint te is írtad, te is ilyen voltál, akkor miért ítéled el? És én sem szeretnék mindig szimpátiát érezni egy-egy ember iránt, de nem tehetek róla. Erről senki nem tehet. Ez számomra eléggé lekezelő.

12/L

2012. jan. 15. 20:37
 9/11 A kérdező kommentje:
Aszem kapok még egypár ki oktatást, :) legalább tanulok
2012. jan. 15. 20:44
 10/11 anonim válasza:
kétnapja vagyok még csak 14.kitűnő tanuló...én sem látnám ezt jónak kívülállóként de szerintem ha eddig nem romlottak a jegyeim ( és van barátom, nem töri össze a szivem stb) akkor nem kell azért kidobnom vagy igen XD
2012. jún. 7. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!