Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A felnőtt, 25-35 éves korosztályba tartozó nők is olyan durván oltják le a náluk próbálkozó férfiakat a külsejük miatt, mint a fiatalabbak?
Szerintem egy felnőtt nőt, de még egy fiatal rendes lányt sem tesz boldoggá az, ha valakit a földbe tiporhat. Sosem értettem az ilyen embereket.
Miért kell mást megalázni, kritizálni? Miért kellene elvenni a kedvét az ismerkedéstől? Miért gondolja az illető hölgy, hogy benne nincs hiba?
Ez nem korfüggő, én tiniként sem oltottam le soha senkit durván amikor udvarolni kezdett. Kulturáltan mondtam el mindig, finoman, igyekezve minél kevésbé megbántani az illetőt, hogy nem érdemes folytatnia a közeledését.
Ennek ellenére így is voltak páran, akik úgy vették, hogy én most gonosz módon durván leoltottam őket. A saját szavaimért tudok csak felelősséget vállalni, azért, hogy a másik ezt hogy éli meg, már nem. Ha téged mindenki nagyon csúnyán utasít el, akkor ott érdemes lenne megnézni, hogy nem te reagálod-e túl a dolgot, vagy nem arról van-e szó, hogy esetleg a finomabb, kedvesebb visszautasítást nem fogadtad el - mert ez sem egy ritka jelenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!