Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hivatásoshoz elmenni szüzesség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hivatásoshoz elmenni szüzesség elvesztése céljából, mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez a legtöbbször férfiakat érintő kérdés, de esetemben fordított a helyzet. Szűz vagyok még 28 évesen is, ami egyre több gátlást okoz bennem. Félek, hogy ismerkedéskor kiderül a korombeli férfiak(28-32) már nem akarnak vergődni egy olyan tapasztalatlannal, mint én. Egyéjszakás eseménynél félek attól, hogy durva lesz a férfi, maradandó negatív élményt szerzek. Épp ezért gondoltam arra, hogy elmegyek egy profihoz, aki vállal nőknél szüzességelvételt, neki biztosan van ebben gyakorlata, finoman és gyengéden csinál mindent, hogy pozitív élményekkel távozzak,valamint attól sem kell tartanom,hogy másnak kifecsegi mindezt.

2021. okt. 31. 16:10
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Nem akarlak lebeszélni a profi "segítségről", de az én szerény tapasztalataim szerint a jól megválasztott "amatőr" férfiak még akkor is végtelenül gyengédek és figyelmesek, ha már nem vagy szűz.

Ez a szüzesség dolog legfeljebb azokat a pasikat zavarja, akik egy gyors numerát keresnek. Akik párkapcsolatot, és téged akarnak, a szüzességedet sem fogják akadálynak tekinteni.

2021. okt. 31. 18:48
 22/28 anonim ***** válasza:

#11: igazad van. Persze mindig van kivétel, mint GYIK népe, de hidd el, ez itt nem reprezentatív. Ajánlom, hogy vegyél könyveket szexualitásról. Erotikus, tantrikus masszázsról. Ezeket olvasva sok év tapasztalatot lehet bepótolni, vagy legalábbis jó alapot adnak.

Nehéz elhinni, hogy egy jó partnert sem találtál 10+ év alatt. Többet kéne emberek közé járnod.

2021. okt. 31. 18:49
 23/28 anonim ***** válasza:
Fiatalabb vagyok nálad pár évvel, de én pont az ellenkezője lennék annak amit te gondolsz kérdező, ha megtudnám hogy szűz vagy az nem zavarna (még akár pozitívum is lehet) de ha megtudnám hogy egyéjszakással/fizetősen vesztetted el (vagy bármikor csináltad) nekem pont az lenne a kontra és nem gondolnék rád tovább mint komoly kapcsolati lehetőségre, mert szerintem csak azzal kéne lefeküdni akit tényleg szeretünk (tudom ezzel sokan nem így vannak csak a saját véleményem)
2021. okt. 31. 22:27
 24/28 anonim ***** válasza:

En is gondolkodtam 20 evesen azon, hogy elmegyek hivatasoshoz. Nagyon frusztralt a dolog, rosszul ereztem magam, szegyelltem... :( Neten osszeismerkedtem egy sraccal es elso talin lefekudtunk. Nem fajt, de nem volt valami fenomenalis sem.

Ha ugy erzed, hogy neked ez segitene, akkor vagj bele. Az meg fszsag, hogy emiatt valaki elhagyna, ha megtudna. Nekem is tudja a parom, hogyan vesztettem el. Sot, tobb sracot is ismerek, aki hivatasoshoz ment eloszor es engem egyaltalan nem zavarna ez ismerkedesnel. (menyasszony vagyok, ne irjatok). Regebben lehetett ugy keresni, mondjuk a r*osszlanyokon, hogy szuzesseg elvetelt vallal-e.

2021. nov. 1. 07:43
 25/28 anonim ***** válasza:

"Regebben lehetett ugy keresni, mondjuk a r*osszlanyokon, hogy szuzesseg elvetelt vallal-e."

Most is lehet

"Ha ugy erzed, hogy neked ez segitene, akkor vagj bele. Az meg fszsag, hogy emiatt valaki elhagyna, ha megtudna. Nekem is tudja a parom, hogyan vesztettem el. Sot, tobb sracot is ismerek, aki hivatasoshoz ment eloszor es engem egyaltalan nem zavarna ez ismerkedesnel."

Téged lehet hogy nem zavarna, de a legtöbb nőt bizony mocskosul zavarná, ha megtudná. Jópár ilyen kérdést és a női válaszaikat olvasva, a nők 80%-a mélységesen elítéli ezt a férfinál.

A férfiak szemszögéből viszont más a helyzet. A legtöbb férfinél egyértelmű hátrány lenne a női szüzesség ilyetén elvesztése, viszont a férfiak ezt könnyedén elnézik, a nőkkel ellentétben.

Tehát nagyon kicsi az esélye annak hogy nőként kifejezetten emiatt dobna egy férfi. A férfiakat nem ez érdekli

2021. nov. 1. 10:59
 26/28 anonim ***** válasza:
A két nem között azért ez nagyban különbözik. Férfiként legyünk őszinték, elég sok nőbe képesek lennénk betenni a "szerszámot", ha ott lenne az alkalom. Nőknél fordítva van, elég kevés férfiról tudja elképzelni, hogy csak úgy engedje betenni neki. A kérdezőnél sem az van, hogy ne lenne jelentkező, inkább kevés tetszik vagy egyáltalán egy sem. Férfiként pedig sok tetszene, csak esélyt nem kap egyiknél sem.
2021. nov. 1. 12:06
 27/28 1Léna ***** válasza:
100%

Ha valamit elvesztesz az veszteség, nem nyereség.

Ha valakinek gondot jelentene, hogy szűz vagy, az inkább csak a nemi vágyait szeretné kielégíteni valakivel.

Megértem, hogy szeretetre vágysz. Értékes vagy. Egyedi és megismételhetetlen. Az egész világon nincs belőled még egy. Azért mert sokan elvesztették már a szüzességüket, nem garancia számodra, hogy ez a cselekedet téged vonzóbbá, szerethetőbbé tenne. Gondolom a homlokodra nem fogod kiírni.

Lehet, hogy a pártaláláshoz változtatnod kell a szokásaidon, a kapcsolataidon, a megnyivánulásaidon, vagy a szabadidős tevékenységeiden, de a szüzességed elvesztése nem hiszem, hogy azt az eredményt hozná, mint amit vársz most tőle.

2021. nov. 2. 18:06
 28/28 anonim ***** válasza:

Nekem eszembe nem jutna, hogy ez bármi miatt zavaró lenne, számomra ez egyértelműen egy értékes dolog. Ráadásul egy érzelemmentes együttlétben elszórni a legértelmetlenebb dolog. Én azt javaslom, tartsd meg.

/F

2021. nov. 2. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!