Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hivatásoshoz elmenni szüzesség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hivatásoshoz elmenni szüzesség elvesztése céljából, mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez a legtöbbször férfiakat érintő kérdés, de esetemben fordított a helyzet. Szűz vagyok még 28 évesen is, ami egyre több gátlást okoz bennem. Félek, hogy ismerkedéskor kiderül a korombeli férfiak(28-32) már nem akarnak vergődni egy olyan tapasztalatlannal, mint én. Egyéjszakás eseménynél félek attól, hogy durva lesz a férfi, maradandó negatív élményt szerzek. Épp ezért gondoltam arra, hogy elmegyek egy profihoz, aki vállal nőknél szüzességelvételt, neki biztosan van ebben gyakorlata, finoman és gyengéden csinál mindent, hogy pozitív élményekkel távozzak,valamint attól sem kell tartanom,hogy másnak kifecsegi mindezt.

2021. okt. 31. 16:10
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy a szüzességgel társuló tapasztalatlanságom bárki számára is vonzó lenne.
2021. okt. 31. 17:17
 12/28 anonim ***** válasza:
80%

Nekem bejön és most kérdeztem meg még 3 haverom és senkit nem zavarna. ;)

31F

2021. okt. 31. 17:27
 13/28 anonim ***** válasza:

nekem pl az lenne

de ez lényegtelen. Rengeteg pasi van aki azt csinálja amit mondasz neki úgy ahogy mondod. 28 év az fiatal szerintem.

egyébként nagyon válogatós vagy?

mi az hogy nem bajlódnának a szex az szex és rengeteg pasi van aki lesné minden kívánságod. Nagyon bírom hogy ha egy nőnek ilyen problémája van,azt megértem ha mondjuk átlag alatti nő vagy és nem sztár szerű pasik udvarolnak és te hasonlóval lennél na akkor megértem hogy fizetnél de hiddel ha rá írnál egy tök jó képű pasira randi céllal és megemlítenéd neki ezt simán benne lenne a továbbiakban.

2021. okt. 31. 17:29
 14/28 A kérdező kommentje:

4 főt azért még nem tekintek reprezentatív mintának.

Erre elég nehéz válaszolnom. Nyilván egy alapvető vonzalom kell, hogy legyen részemről felé, tehát bárki nem jöhet szóba. Ha el is megyek hivatásoshoz, ott is csak olyanhoz, aki a képei alapján megnyerő.

2021. okt. 31. 17:39
 15/28 anonim ***** válasza:
Érthető, hogy ha hivatásoshoz mész, akkor számít a kinézet, elvégre ha már úgy is fizetsz érte :D miért ne! Azt nem mesélted el, hogy mi az oka, hogy még 28 évesen is szűz vagy (vallási vagy csak nem sikerült megfelelő partnert találni, mert túl válogatós vagy stb.)
2021. okt. 31. 17:42
 16/28 A kérdező kommentje:
Ateista vagyok. Nem találkoztam olyan férfival eddig, akivel kölcsönös lett volna a vonzalom, akinek én tetszek, az nekem nem, aki nekem jön be, annak én vagyok közömbös. A fennmaradó esetekben általában rövid időn belül kiderül, hogy nősek vagy párkapcsolatban élnek, csak kalandoznának, amiben én nem leszek sosem partner (hogy velem csalja meg a párját).
2021. okt. 31. 17:46
 17/28 anonim ***** válasza:
Tehát a válogatósságod (létezik egyáltalán ilyen szó?:D) miatt alakult így a helyzet. Nem azt mondom, hogy állj össze olyannal, aki nem tetszik, de több energiát kell befektetni, hogy megtaláld így a neked tetsző párt.
2021. okt. 31. 17:53
 18/28 A kérdező kommentje:
Nem tartom magam extrém módon válogatósnak, nincs bennem az, hogy valamilyen külső jeggyel feltétlenül rendelkeznie kell a férfinak ahhoz,hogy vonzónak tartsam. Direkt módon pár hétig kerestem párt Tinderen, de finoman szólva is nem nekem való az a platform.
2021. okt. 31. 18:05
 19/28 anonim ***** válasza:
Ne aggódj ezen, tinderen meg nagyon nehéz ismerkedni. Próbálj nem arra koncentrálni, hogy a sikertelenséged oka az az, hogy még szűz vagy (utána se lesz nagyobb változás). Sajnos a covid miatt most nehezebb a valóságban ismerkedni, de mindenképpen azt tanácsolom, hogy úgy próbáld meg.
2021. okt. 31. 18:13
 20/28 anonim ***** válasza:
74%

Nőként ez nagy butaság kérdező!

Énnekem férfiként nem igazán volt választásom, mert vagy prosti, vagy szűzen döglök meg. Utóbbit nagyon nem akartam, én is át akartam élni, nem akartam 40 éves szűz lenni, ez a kép elviselhetetlen volt anno.

Ezért én nem bánhattam meg, viszont egy nőnek azért egészen más. Namost nem arról van csak szó hogy te nőként nagy valószínűséggel találsz valakit magadnak akivel jó a szex is. Arról van inkább szó hogy neked nőként ez inkább rosszat tesz mint jót: A nőknek sokkal fontosabb az érzelmi kötődés a szexnél mint a férfiak esetében (bár igazából a férfiaknak is számít valamennyire), ezért nem éreznéd magadat jól egy vadidegennel való érzelemmentes aktus során. Ha az alkalmi partnereket elutasítod, akkor hogy a fenébe képzeled hogy egy hivatásossal jó lenne?

Nem értelek

Sok nő számolt már be mennyire rossz élménynek éltek meg egy érzelemmentes futó aktust, és mint a hivatásosok terén tapasztalt ember, jól tudom milyen csekély az esély arra hogy pont olyan partnert fogj ki akit testileg azonnal kívánni is fogsz.

Nem fogod jól érezni magadat, ez szinte biztos.

A másik gond pedig hogy ez ha elmondod nemhogy növeli, de jelentősen csökkenti az értékedet!

Nem lesz neked sem könnyebb, és a férfiak sem fognak jó szemmel nézni rád emiatt.

Sokkal jobb lenne a szűziességeddel elkápráztatni a férfiakat, az sokkal vonzóbb

Higgy nekem, tudom!

2021. okt. 31. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!