Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hivatásoshoz elmenni szüzesség elvesztése céljából, mit gondoltok?
Nekem bejön és most kérdeztem meg még 3 haverom és senkit nem zavarna. ;)
31F
nekem pl az lenne
de ez lényegtelen. Rengeteg pasi van aki azt csinálja amit mondasz neki úgy ahogy mondod. 28 év az fiatal szerintem.
egyébként nagyon válogatós vagy?
mi az hogy nem bajlódnának a szex az szex és rengeteg pasi van aki lesné minden kívánságod. Nagyon bírom hogy ha egy nőnek ilyen problémája van,azt megértem ha mondjuk átlag alatti nő vagy és nem sztár szerű pasik udvarolnak és te hasonlóval lennél na akkor megértem hogy fizetnél de hiddel ha rá írnál egy tök jó képű pasira randi céllal és megemlítenéd neki ezt simán benne lenne a továbbiakban.
4 főt azért még nem tekintek reprezentatív mintának.
Erre elég nehéz válaszolnom. Nyilván egy alapvető vonzalom kell, hogy legyen részemről felé, tehát bárki nem jöhet szóba. Ha el is megyek hivatásoshoz, ott is csak olyanhoz, aki a képei alapján megnyerő.
Nőként ez nagy butaság kérdező!
Énnekem férfiként nem igazán volt választásom, mert vagy prosti, vagy szűzen döglök meg. Utóbbit nagyon nem akartam, én is át akartam élni, nem akartam 40 éves szűz lenni, ez a kép elviselhetetlen volt anno.
Ezért én nem bánhattam meg, viszont egy nőnek azért egészen más. Namost nem arról van csak szó hogy te nőként nagy valószínűséggel találsz valakit magadnak akivel jó a szex is. Arról van inkább szó hogy neked nőként ez inkább rosszat tesz mint jót: A nőknek sokkal fontosabb az érzelmi kötődés a szexnél mint a férfiak esetében (bár igazából a férfiaknak is számít valamennyire), ezért nem éreznéd magadat jól egy vadidegennel való érzelemmentes aktus során. Ha az alkalmi partnereket elutasítod, akkor hogy a fenébe képzeled hogy egy hivatásossal jó lenne?
Nem értelek
Sok nő számolt már be mennyire rossz élménynek éltek meg egy érzelemmentes futó aktust, és mint a hivatásosok terén tapasztalt ember, jól tudom milyen csekély az esély arra hogy pont olyan partnert fogj ki akit testileg azonnal kívánni is fogsz.
Nem fogod jól érezni magadat, ez szinte biztos.
A másik gond pedig hogy ez ha elmondod nemhogy növeli, de jelentősen csökkenti az értékedet!
Nem lesz neked sem könnyebb, és a férfiak sem fognak jó szemmel nézni rád emiatt.
Sokkal jobb lenne a szűziességeddel elkápráztatni a férfiakat, az sokkal vonzóbb
Higgy nekem, tudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!