Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van itt olyan vagy ismertek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan vagy ismertek olyat akinek rendes párkapcsolat is összejött már Tinderen? L/27

Figyelt kérdés
Találkozgattam már Tinderről fiúkkal de jóformán mindenki csak lazát akart/keresett, nem többet. Egynél bele is mentem, egy hónapig találkozgattunk, aztán a végén elkezdtem őt megkedvelni de ez a csak szex semmi több valahogy nem nekem való. Van aki onnan szerencsével járt és talált komolyat?

2021. okt. 31. 16:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%
Többen találtak párra itt mint tinderen, köztük énis.
2021. okt. 31. 16:26
 2/15 anonim ***** válasza:
57%

Én úgy vettem észre hogy a lányok sem veszik komolyan. Na persze ők nem szexkapcsolatot keresnek,hanem csak egó növelés nekik.

Egyébként én is komolyat keresek szóval nem lehetetlen olyan pasit találni aki ezt keresi

2021. okt. 31. 16:33
 3/15 anonim ***** válasza:
96%

Aki nem akar komolyat, az eleg jol nez ki ahhoz, hogy ezt megtehesse, mert ha te nem, majd mas szetteszi a labat.

Aki komolyat keres, azt meg balra huzod, mert unalmas/csunya/stb.

Vagy megtanulod jobban beloni a szintedet, hogy talalj olyan ferfit, aki el akar melletted kotelezodni, vagy olyan mertekben feljavitod a kulsodet, hogy a kifejezetten jokepu ferfiak is hajlandoak legyenek komoly kapcsolatba kerulni veled.

2021. okt. 31. 16:45
 4/15 anonim ***** válasza:
80%

Van

Lányt

Neki feküdt a platform , és megtanulta a hülyèket , és az 1 éjszakásokat kiselejtezni

2021. okt. 31. 16:53
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Az exemet és a jelenlegi páromat is Tinderen ismertem meg. Nem mindenki csak szexre megy.
2021. okt. 31. 17:00
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, kettőt is. Az egyiküknek bő 3 éve tart és már rég együtt is élnek, a másiknak is több, mint 2 éves. Teljesen átlagos, rendes srácokkal jöttek össze.
2021. okt. 31. 17:01
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Tinderen találkoztam a párommal, 3 éve együtt vagyunk.

(N/25)

2021. okt. 31. 17:04
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Tudom ez nem az a válasz amit keresel de azért témában nincs tőle túl messze, én Anotalkon jöttem össze egy lánnyal aki már harmadik éve a barátnőm. Ha használtál már Anotalkot akkor tudod hogy az ottani felhasználók közel kétharmada szexuális kielégülést keres míg a maradék 1 harmadba szorul minden más, köztük a párkeresés is. Ha így nézzük, majdnem olyan mint a Tinder az embereket elnézve. Biztos vagyok benne hogy tudnál találni normálisat/komoly kapcsolatra nyitott embert, az a nem mindegy hogy mennyi ideig fog tartani megtalálni.
2021. okt. 31. 17:18
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
8 éve
2021. okt. 31. 20:55
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon sok barátnőmnek van évek óta tartó komoly, nornalis párkapcsolata tinderrol.

Az egyiknek jövő nyáron 3 év után esküvő! A másik 6 éve van együtt, 4 éve együtt elnek. Sorolhatnám….

Nekem jutnak csak az aljas, játszmázók :(

26N

2021. okt. 31. 22:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!