Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan vagy ismertek olyat akinek rendes párkapcsolat is összejött már Tinderen? L/27
Én úgy vettem észre hogy a lányok sem veszik komolyan. Na persze ők nem szexkapcsolatot keresnek,hanem csak egó növelés nekik.
Egyébként én is komolyat keresek szóval nem lehetetlen olyan pasit találni aki ezt keresi
Aki nem akar komolyat, az eleg jol nez ki ahhoz, hogy ezt megtehesse, mert ha te nem, majd mas szetteszi a labat.
Aki komolyat keres, azt meg balra huzod, mert unalmas/csunya/stb.
Vagy megtanulod jobban beloni a szintedet, hogy talalj olyan ferfit, aki el akar melletted kotelezodni, vagy olyan mertekben feljavitod a kulsodet, hogy a kifejezetten jokepu ferfiak is hajlandoak legyenek komoly kapcsolatba kerulni veled.
Van
Lányt
Neki feküdt a platform , és megtanulta a hülyèket , és az 1 éjszakásokat kiselejtezni
Tinderen találkoztam a párommal, 3 éve együtt vagyunk.
(N/25)
Nekem nagyon sok barátnőmnek van évek óta tartó komoly, nornalis párkapcsolata tinderrol.
Az egyiknek jövő nyáron 3 év után esküvő! A másik 6 éve van együtt, 4 éve együtt elnek. Sorolhatnám….
Nekem jutnak csak az aljas, játszmázók :(
26N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!