Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van itt olyan vagy ismertek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan vagy ismertek olyat akinek rendes párkapcsolat is összejött már Tinderen? L/27

Figyelt kérdés
Találkozgattam már Tinderről fiúkkal de jóformán mindenki csak lazát akart/keresett, nem többet. Egynél bele is mentem, egy hónapig találkozgattunk, aztán a végén elkezdtem őt megkedvelni de ez a csak szex semmi több valahogy nem nekem való. Van aki onnan szerencsével járt és talált komolyat?

2021. okt. 31. 16:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem jutnak, te valasztod oket.

A jatszmazas, megbizhatatlansag, sunnyogas mindig nagyon hasonlo viselkedesmintakkal jarnak, amiket nem nehez kb az 5. eset utan felismerni. Csak olyannyira tetszik az adott ferfi, hogy szonyeg ala soprod ezeket a ketelyeket, majd utana jon a panaszkodas.

Romantikus partnerek senkinek sem jutnak, azokat az ember VALASZTJA.

2021. nov. 1. 07:52
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Az se mindegy, hogy milyen képekkel vagy fent. Ha visszafogottak, akkor sokkal nagyobb eséllyel találnak be olyanok, akik kapcsolatot keresnek. Ha ribis, cicikidobós, bikinis képeid vannak, akkor nyilván csak szexet akarnak majd.

2021. nov. 1. 08:17
 13/15 anonim ***** válasza:

Igen, igaz. Van ebben valami, hogy mégis én választom a rossz fiukat… :)

Nincsenek fent r.bis képeim, mindenki azt írja, normálisnak, szépnek, csinosnak tűnök, betalálnak olyanok is, akik kapcsolatot akarnak, stb… de nekem az valahogy mégis “unalmas”. Mármint maga a személy.

Szóval igen, igaz az első állítás.

2021. nov. 1. 11:33
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Másfél év tinderezés után mindössze egy tali jött össze, ő sem akart többet.

Én kiábrándultam egyébként, már bőven nem azon problémázom, hogy kevés lánynak tetszem, hanem hogy szörnyű a felhozatal.

21F

Tudom, tudom, srác vagyok, ezért a hiba biztos az én készülékemben van. (Ha csaj lennék, már tucatnyian vigasztalnának.)

2021. nov. 3. 20:16
 15/15 anonim ***** válasza:
93%

Azért érzitek a különbséget :D 12 lánynak sikerült a kapcsolatot találni tinderen (ki hitte volna)

Az utolsó komment meg egy pasi akinek 1 év alatt egy tali jött össze :DDDD

Azért ezek az arányok röhejesek

2022. márc. 19. 01:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!