Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen változást hozott az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen változást hozott az életetekben a pénz?

Figyelt kérdés
Elsősorban olyan férfiakra vagyok kíváncsi, akik korábban csóró egyetemisták/egyszerű melósok voltak, de később sikerült elérniük egy jobb fizetést, vagy egyenesen gazdaggá válltak.

2021. okt. 30. 20:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
*megasztárosak es hasonlo műsorokba akik bekerülnek egyszerű emberek, azok is hasonloan változnaj
2021. okt. 30. 20:56
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem a pénzen múlik.

Szegény sose voltam (szerencsére), de akkor is elég mérsékelt sikereim voltak.

Most jobban megy, (anonim fórum, ezért leírom) 110M ház, kb. 26M megtakarítás, szalonkocsi, 0 hitel, havi 1 millió nettó. Kb. észre sem vesznek, pedig 180 cm vagyok, nem vagyok elhízva és a fejemmel sincs durva hiba.

33F

2021. okt. 30. 21:21
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Jobban élek, jobb ruhák, jobb helyekre megyek nyaralni, kajálni, autó, ingatlan stb. csajozásban nem változott. Sőt amikor még csóró egyetemistaként kannás bortól rúgtam be a koliban jobban ment - mert fiatal voltam és az egyetemen sok csaj volt, több mint amennyi manapság a munkahelyen, szórakozóhelyeken egyéb helyeken körülvesz.
2021. okt. 30. 21:28
 14/16 anonim ***** válasza:
az a szomorú hogy vannak akik 40 évesen is megszakadnak a 12 órában még sem kapnak annyi fizetést ami kárpótolja őket !!
2021. okt. 30. 22:28
 15/16 anonim ***** válasza:
Nagyobb lett a pöcsöm 10 centivel. Mostmár 14 centis.
2021. okt. 30. 23:13
 16/16 anonim ***** válasza:
Soha nem "jöttek" nők a pénzre. Bár ma is csak átlagfizetésem van, de pontosan ugyanannyit számít, mint amikor szinte 1 buszjegyre sem telt egyetemistaként. A saját életem viszont jobb lett. Megvehetek olyan dolgokat amit addig nem, és azon sem kell agyalni, hogy vajon hónap végén bele fér -e még egy pizza vagy nem fér. Tehát igen, jobb magamnak. De továbbra is magam vagyok.
2022. febr. 22. 20:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!