Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőknek miért éri meg nyomorogn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknek miért éri meg nyomorogni egyedül és ragaszkodni mr alfa úrhoz mintsem lejjebb adni a saját szintjükre és boldognak lenni?

Figyelt kérdés
Erősen átlagos vagy az alatti nők is kizárólag a top 0.1%-ra mennek és inkább megkeserednek mintsem a saját kategóriájukban keresnének. Másrészt azt se értem ha egy ilyen top full akárki faszi hozzájukszólna elszaladnának mert nem tudnak mit kezdeni vele, ugysem hinnék el h elég jók a faszinak, mégis csak ezt hajtják. Miért?
2021. okt. 30. 09:56
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
84%

Miből gondolod, hogy a sz@rral boldogok lennének?

Maximum te lennèl boldog, hogy kaptàl esélyt te is.

Ha valaki leadja a szintet, abból nem lesz boldogság, az biztos.

2021. okt. 30. 11:13
 12/26 anonim ***** válasza:
78%
nem nyomorgok. és ha én azt gondolom, hogy alfa vagyok, akkor nem kell béta. próbáltam már. jobb egyedül
2021. okt. 30. 11:18
 13/26 anonim ***** válasza:
82%
B+ ha te nyomorgsz szingliként és beérnéd a fossal, akkor biztos más is... Micsoda logika. :D
2021. okt. 30. 11:22
 14/26 anonim ***** válasza:
1%

Ma már az a büszkeség, ha egy nő egyedül él. Hogy őnagysága női feladatokat lásson el otthon? Micsoda proli dolog ez? Lassan már az lesz a gáz, ha van párja egy nőnek.

Nyomoréknak lenni ma a divat, ha nem kellesz a lófsznak sem, meg olyan a modorod, mint a vödörszaré.

2021. okt. 30. 11:36
 15/26 anonim ***** válasza:
83%

En leadtam az igenyeimet (egyik se helyes):

Voltam mamahotelessel aki amiert nem akartam vele anyukájához koltozni es oda szülni, hanem kulon az albimban lenni ezert szakitott

Aztan a másik fűt fát ígért pl segít kifesteni etc csak erdekes találkozni is alig ér rá

Harmadik csóró gyárimunkás de foga is alig van, ő meg kb még engem húzna le, megtakaritasa sincs jövőm se lenne vele de azert ragaszkodik nagyon hozzám, ellenben a fogkeféhez viszont nem

És addig is inkább az alfa szeretőmmel vagyok így (helyes gazdag monogám, nemsokára 2 éve együtt),mert a lejjebbb adott igényekkel se találok társat tobb mint 2 éve

Persze olyanok akik velem csalnák az asszonyt, az meg rengeteg. Elbeszélgetek ugyan de ennyi

2021. okt. 30. 11:37
 16/26 anonim ***** válasza:
87%
Sose adtam le az igényeimet, meg is találtam a hozzám illő páromat. Nem derogál a szingliség, inkább vagyok az, mintsem olyan férfival jöjjek össze, akivel amúgy se lennék együtt. Minek nekem rossz kapcsolat?
2021. okt. 30. 11:41
 17/26 anonim ***** válasza:
80%

egyébként sem kell alfabétázni. szerintem éreznie kéne az embereknek, hogy kire van szükségük, és nem csak külsőre, hanem belsőre is. nem a kocsijába leszek szerelmes, hanem abba, hogy azt gondolom, hogy képes rá, hogy megteremtse magának azokat a körülményeket, ami jó. tehát nem egy lusta, cél nélküli, jóvanazúgy típusú pasi. és nem kell azzal jönni, hogy könnyű annak, aki olyan családból származik. olyan férfiak a barátaim, akik maguk teremtették meg a mostani helyzetüket.

de van, akinek az a fontos, hogy megbízható, egyszerű, családcentrikus legyen, akkor ő nem olyat keres, aki mindig pörög és újat akar. és ez is teljesen rendben van.

mind mások vagyunk és másra vágyunk. szerintem az a legrosszabb, ha valaki csak azon sír, hogy neki nem megy, de nem tesz azért, hogy jobb legyen

2021. okt. 30. 11:42
 18/26 anonim ***** válasza:
71%

14

Mik azok a női feladatok? Szerintem csak elvégzendő feladatok vannak, nemek nélkül. És én elvégzem otthon munka mellett, így a páromtól is ugyanezt várom:)

2021. okt. 30. 11:51
 19/26 anonim ***** válasza:
88%

A nők nem nyomorognak egyedül. Inkább így, mint egy pasi mellett, akivel csak azért van együtt, mert nem volt jobb.

De az ilyen kérdéseket sem értem...Szerinted boldog lennél egy nő mellett, aki csak beéri veled? Akinek nem te vagy a 10/10? Az jobb ha szex közben mást képzel oda, másról álmodozik?

Hidd el, aki csak beéri veled, sosem marad hűséges hozzád, mert amint egy jobb pasi felbukkan, simán otthagy.

Írom ezt nőként.

2021. okt. 30. 14:40
 20/26 anonim ***** válasza:
88%

Mert a nőknek alapvetően kevesebb hasznuk van egy párkapcsolatból mint a férfiaknak.

Ha egy férfi kapcsolatba kerül, akkor kap fix puncit (ami neki előny, mert férfiként nehezebb szexhez jutni), meg ingyen háztartási alkalmazottat.

Ha egy nő kapcsolatba kerül, akkor kap fix farkat. Ami neki hátrány is lehet hiszen;

A) Nőként könnyebb szexhez jutni, így ha szereti a szexet, ellen kell állnia a kísértésnek, miközben egy csomó akár párjánál jobb pasit is simán megkaphata

B) Nem szereti a szexet, mert a nők nagy részének nincs is közben orgazmusa, így meg muszáj csinálnia a férfi kedvéért, miközben nem is élvezi, és igazából egy vibrátorral többre menne.

Ezenkívül több háztartási munka is rászakad, mintha egyedül élne.

Egy JÓ kapcsolatban persze nem így van, ott a felek egyenlőek, szeretik egymást, érzelmi támaszt, és olyan előnyöket nyújtanak a másiknak, ami miatt mindkét félnek "megéri". De ezek nem a megalkuváson, ha nincs ló jó a szamár is alapon létrejövő kapcsolatok.

Egy szar kapcsolat a férfinak még mindig jobb mint a semmi, mert még így is növeli az életszínvonalát. Egy nőét viszont csak csökkenti.

2021. okt. 30. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!