Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nem értek a nőkhöz, megérde...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem értek a nőkhöz, megérdemlem, hogy egyedül maradok?

Figyelt kérdés

Próbáltam már olvasni a témában, megfigyelni dolgokat, de arra jöttem rá, hogy nekem ez nem megy. Ők egy teljesen külön világ és képtelen vagyok felfogni a gondolkodásmódjukat. Én mindent racionálisan igyekszem látni és tenni , ezért számomra sokszor felfoghatatlan, mit és miért tesznek. Ebből következően nem is érdeklem őket.

Megérdemlem, hogy ha egyedül fogok megöregedni és meghalni?

2021. okt. 3. 22:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
Nők helyett foglalkozz olyan dologgal aminek értelme is van, például környezetvédelem, tudomány, állatok
2021. okt. 3. 22:59
 2/12 anonim ***** válasza:
96%
Nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni, mert az élet hosszú és összetett. Történnek még kellemes csodák bőven. 😉
2021. okt. 3. 23:00
 3/12 anonim ***** válasza:
78%
Ha racionális lény vagy, minek kapcsolat, aminek az érzelmek az alapja?
2021. okt. 3. 23:03
 4/12 anonim ***** válasza:
76%

A nők nem szeretik ha egzotikus külön fajként tekintenek rájuk, akiket tanulmányozni kell, és akik full ösztönlények, ellenben a tisztán intellektuális, teremtés koronái Férfiakkal.

A párkapcsolat nem érdem, hogy jár vagy nem jár. Egy szar emberért is bolondulhatnak a nők, és jó ember is maradhat egyedül. Vagy sikerül fejlesztened magad olyan irányba, hogy szerezz csajt, vagy nem.

2021. okt. 3. 23:31
 5/12 anonim ***** válasza:
91%

Bro' nem mondanám magam járatlannak a pszichológia, szexuálpszichológia, illetve az élet, a másik nem (ha úgy vesszük "csajozás") területén, de hidd el hogy csomószor még én sem értem a nőket 😄

Szinkronra, közös hullámhosszra kell kerülni a másikkal, az hogy milyen érzetszál vezérli lényegtelen (gondolom nem akarsz terapot játszani egész életedben). Szóval kezdj el szépen kommunikálni a másik nemmel és udvarolni nekik a nélkül a legprofibbaknak sem megy.

2021. okt. 4. 00:28
 6/12 anonim ***** válasza:
86%
Ha esetleg embernek tekintened őket és nem külön állatfajnak, több sikered lenne. Nincsenek A Nök és nincs univerzális recept.
2021. okt. 4. 02:15
 7/12 anonim ***** válasza:
75%

Ha nem tudok vezetni, megérdemlem, hogy autó nélkül éljem le az életemet?

Ez ugyanúgy nem érdem kérdése. Ha lenne autóm, tudnék mit kezdeni vele? Ha lenne nőd, tudnál mit kezdeni vele? Vagy megtanulok vezetni, vagy nem lesz autóm. Vagy elkezdesz udvarolni a nőknek, ismerkedni, vagy nem lesz nőd. Ennyi.

2021. okt. 4. 06:46
 8/12 anonim ***** válasza:
91%
Kedves Kérdező, félreértsében élsz. Nem megérteni kell a nőket, hanem elfogadni. Az megy neked?
2021. okt. 4. 08:12
 9/12 anonim ***** válasza:
Ó, a férfiak közül egyedül a nőgyógyász orvosok értenek a nőkhöz. Rajtuk kívül mégis van egy csomó másik férfinak párkapcsolata, Kérdező. Hogy lehet ez?
2021. okt. 4. 08:14
 10/12 anonim ***** válasza:

Miért sajnáltatod magad? Talán veled van a baj.

Talán nem vagy határozott, felnőtt, a szó szoros értelmében. Tuti, hogy a saját életed nincs rendben. A nők a férfit szeretik a férfiban, és nem egy önsajnáló, tesztosz kisgyereket szeretnének társnak. Ez genetikailag kódolva van. Persze, ha rákényszerülnek, majd bizonyos kor után lesz olyan, aki ezt a természetes igényét feladja. Szal van remény a számodra is.

2021. okt. 4. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!