Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan csinálják azok akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csinálják azok akik csak nagyon rövid ideig vannak egyedül?

Figyelt kérdés

Normál esetben mennyi időbe telik normális párt találni?

Ti mennyi ideig szoktatok egyedül lenni?

Lányoknak is nehezen megy ez vagyok nekik könnyebb a pértalálás?

Én már évek óta és persze fiú vagyok.

2021. szept. 16. 20:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem ők nem válogatnak, mindegy, csak valaki legyen. Ilyen alapom nekem is lehetne párom, de én inkább a megfelelőre várok. 1 éve vagyok szingli és nő.
2021. szept. 16. 20:40
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Hogy eleve kapcsolatban is fenntartanak ill kiepitenek kapcsolati hálokat.

Ha megfigyeled kapcsolat utan annak aki gyorsan jön massal össze, azok már korábbrol ismerték egymást.

Nagyon sokan kapcsolatban is nyitott szemmel járnak, beszélgetnek , éreztetik h tetszik a másik jaj de nem lehet mert baratom/bnőm van, de mihelyst nincs, ugy már helybol indul is a masik kapcsolat szinte

2021. szept. 16. 20:40
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Akiknek mindig van valakijük azok többségében kapcsolatfüggők ,akik összejönnek olyannal is, akire nem feltétlen vágynak, de muszáj, hogy legyen társuk, mert anélkül nem tudnak létezni.
2021. szept. 16. 20:41
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

1.Mindenre rárepülnek, rettegnek a magánytól és bármivel beérik.

2.Iszonyat jó nők, ragadnak rá a pasik.

3.Kőgazdag csávók,barkit megkaphatnak, aki elég kapzsi.

2021. szept. 16. 20:43
 5/15 anonim ***** válasza:
39%
Én nem vagyok különösebben jó nő, egyszerűen csak tipikus baratnő, feleség alapanyag vagoyk, ezért mindig sorban álltak értem a normális, családot akaró férfiak.
2021. szept. 16. 20:48
 6/15 anonim ***** válasza:
14%

1. A pasik teszik ilyenné őket a kölykükkel. Eleve nem is ők szulik meg nem ők szoptatják ea javareszt el se látják, eletben sem maradna az utód ha rajtuk múlna.

A pasik amortizálják le a nőket.

Szoval..

2021. szept. 16. 20:50
 7/15 anonim ***** válasza:
75%
Nem ide ment volna hanem anyákat szidónak. Bocsesz.
2021. szept. 16. 20:51
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
#5 de hol? Hogy ismerted meg ezeket a férfiakat? Mert gondolom nem szórakozóhelyen meg nem a házad előtt álltak sorba.
2021. szept. 16. 20:55
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Én több mint 7 év 4 hónapja, pedig nő vagyok, és csak szexkapcsolatra pályáznék. Személyesen nem ismerek mást magamon kívül, aki ilyen helyzetben lenne, a többi embernek viszonylag könnyen összejön, mert jól néznek ki, legalábbis nem buktak akkorát a genetikai lottón, mint én ÉS gyakran ismernek meg potenciális partnereket.
2021. szept. 16. 20:56
 10/15 anonim ***** válasza:
91%

Több, mint két év vagyok egyedül és az óra pörög, lesz egy még 20-30-40 év is...

Akiknek folyton van valakijük vagy rettentő jó csajok/pasik, vagy kapcsolatfüggők és totál igénytelenek, bárkivel összejönnek, vagy alapból nem tudnak fenntartani huzamosabb ideig egy kapcsolatot ezért már amíg van valakijük keresik a következő "áldozatot", széles a haveri, ismerősi körül, rengeteg embert ismernek így könnyen találnak maguknak valakit vagy egyszerre alapból több emberrel ismerkednek és közülük választanak valakit, majd ha azzal véget ér a dolog a korábban elutasított illetővel próbálnak meg összejönni.

Vagy mindezek keveréke, sokszor tetszőleges arányban.

2021. szept. 16. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!