Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, mit csinálnátok, alkudjak meg vagy inkább vállaljam hogy esetleg életem végéig egyedül maradok?
Alacsony és nem helyes pasi vagyok, sőt....
33 éves vagyok és még nem volt barátnőm. Lehetett volna barátnőm de nem jött be mert picit duci volt.
Lehet nagyobb az igényem mint amit nyújtani tudok de erről nem tehetek ez ösztönös dolog ami belülről jön. Ki tetszik ki nem.
De szerintem nekünk férfiaknak sokkal fontosabb a külső.
igen ez sajnos bennem is megvan.
26 vagyok, sok kapcsolatom volt már, és a külső szerepet játszott. Megkaphattam volna még több nőt, de ha egyszerűen nem jöttek be és nem volt meg a kémia, mit tudok tenni?
Könnyen okoskodnak itt sokan, hogy add lejjebb az igényeid..jahh mintha az olyan könnyű lenne.
De azok a nők mondják mindig pont ezt, akik nem szeretnek bele csak egy olyan férfibe akit idézem" juj a szeme, a szája, de az arca, a hangja ahhhwww"...
Én egy átlag srác vagyok, átlag anyagiakkal. Viszont a átlag csajok jönnek be. És ez szívás, mert az átlag csajok nem átlag pasit választanak, mivel megkapják a bőven átlag felettit is. Akkor bőven érthető, hogy miért is kínlódna egy "átlagossal"
Szóval vagy az van hogy tényleg faragsz az igényeidből és lesz csajod, vagy magadat kapod össze keményen, hogy megkapj olyan nőket akik tényleg tetszenek.
Vagy a harmadik: sírsz itt neten a kövi 30 évben, hogy senkit nem kapsz meg aki tetszik, de igaz h nem is tettél érte.
Én egy átlag srác vagyok, átlag anyagiakkal. Viszont a átlag csajok jönnek be. És ez szívás, mert az átlag csajok nem átlag pasit választanak, mivel megkapják a bőven átlag felettit is. Akkor bőven érthető, hogy miért is kínlódna egy "átlagossal"
Most gondolj el engem....átlag alatti pasiként az átlag feletti nők jönnek be.
Hogy változtassak? Azt nem akarom hogy a pénzem miatt legyen velem.
Nem jó a hozzáállás. Amelyik nőt nem tudod megkapni az nem is hozzád való. Ha megkapnád se tudnád megtartani.
A másik nagy gond, hogy olyan dolog alapján döntötök, ami könnyen változik.
Azért mert ducibb egy lény, vagy nem néz ki olyan jól még lehetnek olyan belső tulajdonságai, hogy egy életet le tudsz vele élni boldogan.
Nem azt mondom, hogy az első nőt vedd feleségül aki az utadba kerül. :)
Csak azt hogy akiben külsőre nincs olyan amit nem tudsz elfogadni, azzal érdemes pár szót váltani. Ki tudja mi van a "csomagolás" alatt. Lehet hogy kincset rejt számodra.
Külső alapján kategorizálni meg nincs értelme. Mert nem vagyunk egyformák.
Ezzel a gondolkodással, meg hogy én nem kapok meg egy ilyen vagy olyan lányt, magadat korlátozod le. És valóban nem fogod megkapni.
Ezt a hozzáállást már 5 méterről megérzi és látja a másik ember.
Szerencse kell ahhoz hogy megtaláld azt akivel egy életet le tudsz élni. Ahhoz hogy kapcsolatod legyen ahhoz csak nyitott szemmel kell járni.
2-es, milyen lányokat takar az átlagos lány?
Kérdező, nem csak te vagy ezzel így, hanem a rajtad kívül élő 7 milliárd embernek a nagy része is.
Csak hogy ne érezd magad olyan különlegesnek!:)
"átlag alatti pasiként az átlag feletti nők jönnek be"
Láttam én már átlag alatti pasit átlag feletti nővel. A pasi személyisége volt olyan lehengerlő, hogy senki nem tudott neki nemet mondani.
Ha nem volt még barátnőd, próbáld ezt a dolgot a fejedben helyretenni. Esélytelenként indulni fejben, egyenlő a kudarccal. Ha te sem hiszel abban hogy van esélyed, ez ordít rólad. Nem az átlag alattiságod miatt fog elkerülni a nő, hanem a bizonytalanságod miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!