Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak ha örökre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha örökre egyedül maradok?

Figyelt kérdés
Szerintem ez már így is marad, nem fog változni. Pedig tettem azért hogy legyen pasim, csak értem nem tettek soha semmit. Úgy látszik 25 évesen inkább már a síromat áshatom.
2016. máj. 27. 07:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Nos, szerintem még nagyon fiatal vagy, nincs sehol megírva az, hogy 25 éves korig meg kell találni azt akivel majd hosszú évekig együtt leszünk, persze jó lenne de nem mindig jön ez össze.

Bármikor megtalálhatod, csak legyél nyitott.

2016. máj. 27. 07:56
 2/18 anonim ***** válasza:
Itt van egy rakat magányos férfi az oldalon is. Tessék ismerkedni!
2016. máj. 27. 08:07
 3/18 anonim ***** válasza:
Olyan h orokreeee meg IGAZI olyan nincs.Flortolessel hogy allsz?
2016. máj. 27. 08:08
 4/18 anonim ***** válasza:

nyisd ki jobban a szemed! biztosan van olyan,akinek tetszel,csak nem került a látóteredbe.

Esetleg vannak férfi ismerőseid,barátaid?

2016. máj. 27. 08:20
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha teszel érte, akkor majd lesz párod, ne idegeskedj emiatt ennyire. Én csak 1 évvel voltam fiatalabb nálad, amikor megtaláltam az igazit, és 5 évig tartott mire ráleltem, nem volt könnyű. Te is simán megtalálhatod 3 hónap, fél év múlva vagy 27 vagy 35 évesen. Csak próbálkozz, és akkor előbb utóbb meglesz.
2016. máj. 27. 08:22
 6/18 A kérdező kommentje:
Hát azért 35 éves koromig nem szeretnék szűz maradni. Mondjuk már most sem. Maszturbálok de jó ha valakivel már tudnék szexelni, persze egy komolyabb kapcsolatban.
2016. máj. 27. 08:42
 7/18 anonim ***** válasza:
Nem jó helyen keresgéltél.
2016. máj. 27. 08:53
 8/18 anonim ***** válasza:
5%
Kamu kérdés.
2016. máj. 27. 08:55
 9/18 anonim ***** válasza:

25 évesen én a helyedben még nem aggódnék. Én már 31 vagyok, volt ugyan már kapcsolatom és nem vagyok szűz, de jelenleg évek óta szingli, és ennyi idősen sem parázok. Egyenesbe kellett hoznom az életem, volt mit csinálni.

Mennyire vagy zárkózott? Hol próbálkozol?

2016. máj. 27. 08:59
 10/18 anonim ***** válasza:
51%
Fogadok, hogy neten nem ismerkedsz, mert az olyan izé.
2016. máj. 27. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!