Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon csúnya vagyok, érjem be egy szintén csúnya nővel vagy maradjak egyedül?
Kellene már egy barátnő, de a nekem tetsző lányokat úgysem kapom meg. Így maradnának a csúnya/kövér/pattanásos/igénytelen lányok, de ők nagyon nem jönnek be :S Mert kövér, pattanásos nem vagyok, nagyon adok magamra, csak az arcom ronda. Ilyet lányban meg nem találok...
De ha összejönnék olyannal aki nem tetszik, úgysem lenne semmi élvezet benne. Nem éri meg, jól gondolom? Jár valaki hasonló cipőben? Esetleg tapasztalat?
Tudod, sokan félreértik az "add lejjebb" szlogent és egyből arra vetemednek, hogy nekik külsőleg nem tetsző emberrel kezdenek, ami persze teljesen halott ügy.
Én is próbáltam már egy tündéri, okos, kedves és az ágyban baromira készséges lánnyal, de nem ment. Másfél hónap, addig bírtam.
A megalkuvást próbáld meg olyan területeken értelmezni, amik nem alapvető fontosságúak.
Akkor találni fogsz olyan csinosabb lányt, akinek a saját defektusai tűnnek megoldhatatlannak, viszont számodra teljesen elnézhetőek.
Egyébként a csúnya férfiak biztos tudják, hogy csúnyák. A szívósabbja kompenzál: humorérzék, intelligencia, jófejség.
Hozzáállás kérdése az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!