Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak ha örökre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha örökre egyedül maradok?

Figyelt kérdés
Szerintem ez már így is marad, nem fog változni. Pedig tettem azért hogy legyen pasim, csak értem nem tettek soha semmit. Úgy látszik 25 évesen inkább már a síromat áshatom.
2016. máj. 27. 07:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
49%
Bodzaszörpöt..
2016. máj. 27. 09:26
 12/18 anonim ***** válasza:
Privát üzenetek áradata indul: 3...2...1...
2016. máj. 27. 09:45
 13/18 anonim ***** válasza:
53%

Hasonló helyzetben vagyok magam is.

Nem görcsölök rá a párkeresésre.

A szabadidőmet és energiámat inkább a hobbijaimba fektetem, így legalább jól érezhetem magamat.

Hasonlót tudok Neked is javasolni, ha belefáradtál már a keresgélésbe és csalódásokba.

26/F

2016. máj. 27. 09:59
 14/18 anonim ***** válasza:
25%

És ha most lenne párod, és pár éven belül gyerekeid, az se jelentené az, hogy öreg korodban nem leszel egyedül.

párod bármikor elhagyhat, kiszerethet belőled, gyerekeid elköltözhetnek a világ másik felére.

Amúgy meg tanulj meg egyedül élni, nem olyan rossz az. Sokan nagyon túlmisztifikálják az egész életet.

2016. máj. 27. 11:01
 15/18 anonim ***** válasza:
20 évesen még egy alap párkapcsolatom nem volt, nemhogy egy komoly. Viszont évek óta tetszik egy lány, akivel egy ideje már nem beszélek. És úgy gondolom, inkább egy karierre és a jövőmre fogok építeni és ha vissza fog jönni az életembe, akkor örömmel fogom várni, ha meg nem, akkor egyedül fogok maradni. Mert nem nagyon szoktam ismerkedni úgy, hogy "igen, bejön ez a csaj, ezért most leszólítom". Nekem érzések kellenek egy ilyenhez is, de nehezen tud előjönni, pláne akkor, ha még az előbb említett lányt nem tudtam elfelejteni. 20/f
2016. máj. 27. 11:08
 16/18 anonim ***** válasza:
Túl nagy az elvárások
2016. máj. 27. 13:46
 17/18 anonim válasza:
Igyál BOURBONT! Nálam ez mindig segít! :)
2018. jún. 9. 23:08
 18/18 anonim válasza:
azóta változás?:D
2021. jún. 12. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!