Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan csinálják azok akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csinálják azok akik csak nagyon rövid ideig vannak egyedül?

Figyelt kérdés

Normál esetben mennyi időbe telik normális párt találni?

Ti mennyi ideig szoktatok egyedül lenni?

Lányoknak is nehezen megy ez vagyok nekik könnyebb a pértalálás?

Én már évek óta és persze fiú vagyok.

2021. szept. 16. 20:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
8, egyetemen illetve munkahelyen.
2021. szept. 16. 21:06
 12/15 anonim ***** válasza:

Nekem szerencsések az adottságaim mind külsőleg, mind belsőleg, mivel elég állhatatos vagyok, ha kapcsolatról van szó.

Mások a fentebb említett okok miatt szerencsések vagy éppen csak függők.

2021. szept. 16. 22:00
 13/15 peca1000 ***** válasza:
29%

Mivel több étterembe is járok menüért, a pincér csajokkal jóban vagyok, így ha szakítanék az asszonnyal, már lenne utánpótlás.

A Facebookon is van pár nőismerősöm rajtuk kívül, ha átállítanám egyedülállóra a kapcsolati státuszom, egyből rehohannának ;)

2021. szept. 16. 22:06
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem beérik kb. bárkivel.
2021. szept. 17. 10:20
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

szerinted, aki társfüggő, fél egyedül lenni az irigylésre méltó, meg nagy eredmény? Amikor ha nincs ló, jó a szamár is alapom belemegy mindenbe, majd 2-3 hónap után megint egyedül marad az tök jó dolog?

Ha nem tudsz egyedül lenni, akkor mással sem fog menni

2021. szept. 17. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!