Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, van aki hasonlóan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, van aki hasonlóan gondolkozik?

Figyelt kérdés
Hosszútávú kapcsolatot keresek, de nem akarok fejest ugrani a házasságba. Nem érdekel, hogy mások szerint 29 évesen már illene megházasodni, gyerekeket szülni. Szeretnék én is esküvőt, de nem a közösségi oldalakra feltolni a képeket és reprezentálni, hogy mekkora köztünk a szerelem, mennyire boldogok vagyunk. Tehát tényleg csak akkor, ha legalább 1 évtizedet leéltünk egymás mellett, érzem, hogy ő a másik felem, egész hátralévő életemet nem tudnám mással elképzelni, azaz kb. 40-45 éves koromban szeretnék megházasodni. Nem szeretnék beletartozni abba a 67%-ba, akik elválnak.

2021. okt. 29. 11:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen nem érdemes már egy hét múlva összeházasodni az illetővel, de ha vársz 10 évet, az sem garancia mindenre. Nem kell 10 évet várni arra, hogy igazán kiismerjük a másikat.

29N

2021. okt. 29. 11:45
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
akkor van baj, ha 6 év után szétmentek, bukik az egész terved D:
 3/13 anonim ***** válasza:

Én 35 évesen ismertem meg a feleségemet, másfél év után eljegyeztem, rá háromnegyed évre elvettem. 45 éves koromra már 3 gyerek, ház van tervben, biztos nem várnék 10 évet házassággal. Persze lehet házasság nélkül is családot alapítani, de a leírásod alapján te eléggé biztosra akarnál menni és csak akkor házasodnál, ha már minden klappol a másikkal tehát előtte gyerekek sem lennének. Mondjuk az jó kérdés, hogy hova akarsz te 40-45 évesen családot alapítani? Nem lehetetlen, de a nők azért már erősen kiesnek a termékeny időszakból akkorra és a férfiak sem éppen a legfrissebbek már. (ha nem akarsz gyereket, akkor persze ez a rész nem vonatkozik rád)

+: Az, hogy milyen korban házasodsz nem garantálja, hogy nem fogsz elválni később. Emiatt aztán végképp nem totojáznék 10 éven keresztül.

4/13 anonim ***** válasza:

Szia, :)

Én hasonlóan tervezem, komoly kapcsolatot keresek. Mondjuk a házasságkötéshez nincs kőbe vésve a 10 év együtt élés, persze azért legyenek előtte hosszú együtt töltött évek.

Nem szeretnék én sem elválni, inkább később de biztosat választani.

A közösségi média egyáltalán nem érdekel.

31/f

2021. okt. 29. 11:50
 5/13 A kérdező kommentje:
Ha valaki 1,5 év után el akarna jegyezni azt minimum kiröhögném, nem tudnám egy percig sem komolyan venni, nekem ilyesmihez sokkal hosszabb időre van szükségem. Nem akarok soha gyereket, így a szüléssel kapcsolatos gondolatok nem foglalkoztatnak.
2021. okt. 29. 12:05
 6/13 anonim ***** válasza:
Ha nem szeretnél gyereket, akkor szerintem mindegy. Ráérsz 40 évesen is házasodni.
2021. okt. 29. 12:10
 7/13 anonim ***** válasza:
40 évesen meg már minek? arra a 10-20 évre, amíg feláll? :D
2021. okt. 29. 12:28
 8/13 anonim ***** válasza:
Biztos megtalálod az embered de arra azért készülj fel, hogy szerintem a legtöbb ember aki házasodik az később szeretne gyereket.
2021. okt. 29. 12:40
 9/13 anonim ***** válasza:
50%

1 év alatt eldől az ilyen. Azzal meg hogy nem akarsz gyereket, egyből lenullázod magad az összes komoly pasi előtt!

29 évesen ennnyire csökevényes az agyad?

2021. okt. 29. 12:55
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha valakivel érdemes összeházasodni, azt elég hamar tudni fogod. Ha vársz, meg bizonytalan vagy akkor nem ő az embered.Késòbb sem lesz az.
2021. okt. 29. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!