Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, van aki hasonlóan gondolkozik?
Természetesen nem érdemes már egy hét múlva összeházasodni az illetővel, de ha vársz 10 évet, az sem garancia mindenre. Nem kell 10 évet várni arra, hogy igazán kiismerjük a másikat.
29N
Én 35 évesen ismertem meg a feleségemet, másfél év után eljegyeztem, rá háromnegyed évre elvettem. 45 éves koromra már 3 gyerek, ház van tervben, biztos nem várnék 10 évet házassággal. Persze lehet házasság nélkül is családot alapítani, de a leírásod alapján te eléggé biztosra akarnál menni és csak akkor házasodnál, ha már minden klappol a másikkal tehát előtte gyerekek sem lennének. Mondjuk az jó kérdés, hogy hova akarsz te 40-45 évesen családot alapítani? Nem lehetetlen, de a nők azért már erősen kiesnek a termékeny időszakból akkorra és a férfiak sem éppen a legfrissebbek már. (ha nem akarsz gyereket, akkor persze ez a rész nem vonatkozik rád)
+: Az, hogy milyen korban házasodsz nem garantálja, hogy nem fogsz elválni később. Emiatt aztán végképp nem totojáznék 10 éven keresztül.
Szia, :)
Én hasonlóan tervezem, komoly kapcsolatot keresek. Mondjuk a házasságkötéshez nincs kőbe vésve a 10 év együtt élés, persze azért legyenek előtte hosszú együtt töltött évek.
Nem szeretnék én sem elválni, inkább később de biztosat választani.
A közösségi média egyáltalán nem érdekel.
31/f
1 év alatt eldől az ilyen. Azzal meg hogy nem akarsz gyereket, egyből lenullázod magad az összes komoly pasi előtt!
29 évesen ennnyire csökevényes az agyad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!