Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is gondolkozik hasonlóan a megcsalásról ís a ribiskedésről?
Én is így vagyok.
Ha kapcsolatban vagyok, akkor képtelen vagyok más idegen férfival csetelni, arra pláne nem tudnék gondolni se, hogy megcsaljam. Flört is kizárva. Egyszerűen nem megy.
Ha valaki egyszer megteszi, akkor egy másik kapcsolatban csak egy lépés, hogy újra megtegye.
Először is, attól mert a múltjában valakit megcsalt, az nem azt jelenti, hogy innentől kezdve ő automatikusan az összes barátját megcsalja a jövőben, mert ő csak így tud kapcsolatban élni, lehet tanult a hibáiból.
Másodszor, ellenére sincs baj azzal, amit érzel. Próbálj minél jobban megismerni, finoman puhatolózni a témában, meg bánta-e, szerinte van-e rá lehetőség, hogy ilyen helyzet kialakul a jövőben.
8-as al ertek egyet, huszonevesen en is mindent fekete feherben lattam, nem erdekeltek az ugymond magyarazatok, eliteltem embereket hasonlo dolgokert aztan felnottem es rajottem h ezeknek a dolgoknak hattere van es senkit nem lehet elitelni a donteseiert. Tobb szemszogbol kell vizsgalni a dolgokat de ezt majd csak akkor erted meg ha tobbet tapasztalsz a vilagbol, amihez ido kell.
Addig pedig sztem inkabb valogass azok kozul akik meg soha semmilyen nem kovettek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!