Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is gondolkozik hasonlóan a megcsalásról ís a ribiskedésről?
Figyelt kérdés
Szóval én nagyon elitélem az ilyesmit. Ismetkedtem egy lánnyal egyszer ée bevallotta hogy egyszer megcsalta az előző párját,de én nem tudtam benne bízni. Egyszerűen utálatot vált ki belőlem ha már csak hallom hogy valaki megcsalta a párját és vagy ha egy lány akinek van barátja elkezd flörtölni mással. Vagy chatelget. Nem tudom miért alakult ez ki bennem,de tényleg nagyon elitélem az ilyesmit. 20/f2019. jan. 13. 23:40
21/21 anonim válasza:
20 évesen még én is így gondolkodtam, és nincs ezzel semmi baj!
Most viszont olyan pasi után szaladok, akinek van barátnője. A kapcsolata rossz, de gyáva kilépni belőle. Lehet azt mondani, hogy hülye vagyok, meg női büszkeség satöbbi. De ha szeretek valakit, akkor ki ítél el azért, ha boldoggá akarom tenni és arra motiválni, hogy bátor legyen, ne pedig megalkuvó? Ez nem arról szól egyáltalán, hogy de jó ribiskedni... Sőt egyáltalán ilyesmi nem fordul elő, nem flörtölgetünk, szórakozunk egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!