Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így gondolkodni a megcsalásról, mennyire egészséges gondolkodás?
Ez egy dolog.
Csak a legtöbb embernek könnyebb megcsalnia a párját aztán kussolni róla, mintsem otthagyni és úgy kezdeni mással.
"felveti egyben azt a kérdést is, hogy épeszű, beszámítható vagy-e kedves kérdező."
Lehet, de én így érzem jól magam :) Viccen kívül, én úgy gondolom, hogy az sem lehet indok a megcsalásra, ha a másik megtette. Valahogy szánalmasnak találom, ezt a "most csak azért is megcsallak revansvágyból dolgot". A szexuális igényeket pedig meg lehet beszélni.
Van egy csaj ismerősöm, akivel régóta baráti viszonyban vagyunk, egyszer beszélgettünk erről a dologról, kiderült, hogy ő is megcsalta a társát, akivel volt. Akkor nagyot csalódtam benne, mint emberben és azóta nem tudok rá barátként, haverként tekinteni. Kiábrándító, hogy nagyon sokan ennyire nem tudnak uralkodni az ösztöneiken.
"Kiábrándító, hogy nagyon sokan ennyire nem tudnak uralkodni az ösztöneiken."
ha elítéled a megcsalókat, akkor a kérdésedet kontraproduktív úgy feltenni. hogy te egészségesen gondolkozol-e, ha hűséges akarsz maradni.
mert ez kb. annyira értelmes így, mintha azt kérdeznéd, hogy ha nem akarsz embert ölni, azt vajon jól teszed-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!