Hogyan oldhatnám fel magamban a kételyeket, hogy biztosan egészséges babám szülessen?
Szia! Én is foglalkoztam ezoterikával, most már nem foglalkozom vele. De a tapasztalataimat megosztom azért.
A negatív gondolatok is természetesek.
pl. a félelemnek is van úgymond pozitív oldala, mert ha soha nem félnénk semmitől, akkor mi állítana meg minket például egy adott dolog megtételében.
Nem fog semmi rossz történni hidd el attól, ha egy kicsit kételkedsz és aggódsz.
Figyelj, ha minden gondolat megvalósulna, akkor gondold el mi lenne? Először gondolatok vannak, és utána következnek a tettek.
tehát van gondolati sík, anyagi sík.
Próbáld meg elterelni a gondolataidat, amennyire csak tudod.
Jó egészséget!
Szerintem aggódj nyugodtan, van az a törődő aggodalom, amit átjár a szeretet. Amíg nem tiszta sületlenség, amit érzel, addig jobb nem terelgetni az érzelmeket. Csak belső feszültséget szül, ha nem áradhatnak teljes pompájukban, de még ha épp nem keletkezik feszültség, akkor is butaság megvezetni magadat.
Járd végig a kételyeidet! Amikor ki lesznek pipálva, hátrahagyod őket anélkül, hogy akarni kéne. A pozitív gondolkodás NAGYON nem az, hogy altatásban tartom a józan eszemet, és sugárzik belőlem a cukormáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!