Hogyan kell rizikó faktort számolni Jónás naptárral az egészséges babához?
Sziasztok!
Már volt sikertelen terhességem, azért lenne fontos...
Adataim: 1983.06.10 11:20 Eger
Előre is nagyon köszi a segitséget!!!!
Ez azért nem jó mert pl kiszámolod, hogy jövőhéten lessz vmi bajod s akkor magadba szugerálod és tényleg lessz valami, inkább HIDJ és GYŐZZ!
Nézd meg a Titok c. filmet, és ne csak imádd az Istent, az hogy elmész templomba sz*rt sem ér, a hit+mindennapi cselekedeteink vezetnek a jó útra...
Hidd, hogy seikerülni fog, 100% HIDJ és menni fog
A titok c filmet itt nézheted meg www.titokfilm.hu keresd ki a lejátszó alatti listából a Titok c filmet.
Szia!
Igazad van :)
Templomba be nem tenném a lábam, mert az egyházzal nagyon nem vagyok kibékülve, de azt hiszem, hogy helyesen, empátiával és segitve kell élni.
Üdv!
Nem tudom, de nekem egy asztrologus ismerösöm kiszamolta, melyik napokon lehetek varandos a Jonas napok szerint, mivel igy meg orara pontosabb adatot is kaptam. Ova intett, hogy erre alapozzak, de keresemre leirta. Es NEM azon a napon lettem! (2 nappal kesöbb probalkoztunk, abban a honapban csak egyszer.)
A Titok kapcsan javasolnam, hogy barmilyen negativ gondolatod merül fel (betegseg...stb), azonnal javitsd ki magadban pozitivra. (Amit akar elöre is eltervezhetsz, mindig arra.) Ugynaigy törekedj igy kifejezni magadat. A sikertelen mult mar a mult, arrol a helyedben nem beszelnek senkinek, csak ha muszaj, pl. orvosnal.
Sok sikert es a csaladalapitashoz egy szilard, belsö, pozitiv hitet kivanok!
A Jónás naptáram megvan, de az rizikót nem mutat sajnos.
Az astronet.hu-n nem találtam ilyet, én az astro.com-on készitettem el a sajátom.
Meg egyszer elolvasva a veget: Ez eleg, csak törekedni ra (az nem baj, ha valamit mar mashogy kimondtal, legközelebb majd jobban megy), es majd egyre jobban alakulnak a dolgok.
Szerintem a lelki okok fontosabbak, a sajat eleted rendezese.
13:06
Én sem tudom, mennyi igaz belőle :)
Vannak termékeny napok (szokásos orvosi ovuláció) és elvileg még vannak a Jónás napok, ami eshet mensi idejére is. A kettő független, állitólag a Jónás napok 85%-kal müködnek.
De engem a rizikóelemzés érdekelne.
A lányommal én sem jónás napon estem teherbe (tudtommal...)
:)
Szerintem nem igy, de mivel akkor még nem ismertem ezt a módszert, fogalmam sincs, mikor akcióztunk :)
Elvileg akkor a Jónás napok mensi alatt voltak, szóval nem hiszem, hogy akkor történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!