Miért van az, hogy én fiúként egy lányban nem a külsőt tartoma legtöbbre, míg a lányoknál a külső az elsődleges, mitől lettek ilyen finnyásak a lányok manapság külsőre? Létezik egyáltalán olyan lány, aki hasonlóan gondolkozik, mint én?
Figyelt kérdés
2013. júl. 15. 23:08
1/7 anonim válasza:
Biztos van. Csak ritka. A haverjaimnál is egyedül csak a hátsó, a lökhárító, az ajak és a csülök számít. Ez is, persze, ha meg akarod d*gni, de ha barátnőt akarsz, akkor a belsőre is figyelni kell.
13/f
2/7 anonim válasza:
Nyugi, te is ritka vagy ám a fiúk között, hogy így gondolkodsz...
Nálam amúgy úgy van, hogy nyilván a jobb kinézetű pasikat szúrom ki messziről, de ha találkozok mondjuk egy kinézetre nem egy adonisz sráccal, és aztán megszólal, és pont olyan belsőre, ami nekem kell, akkor hirtelen külsőre is szépnek látom... tehát ha ezt vesszük nálam a belső is mérvadó... szó szerint megszépíti az embert a szép belső.
3/7 anonim válasza:
Persze, hogy van. Mondjuk a vicc az, hogy én nőként nem a külsőre hajtok, vakrandiztam is már netről, és valamiért mégis mostanában nagyon jó pasikat szedtem össze. Pedig mire találkozunk, addigra már a belsővel fog meg... és erre kiderül, hogy még jól is néz ki. Hát ilyen az én formám :D
4/7 A kérdező kommentje:
Hát én úgy tapasztaltam, hogy a legtöbb lány külső alapján dönti el, hogy kivel is akar egyáltalán ismerkedni. Ott sajnos szó sincs arról, hogy majd a belső megszépíti,mert ha esélyt sem ad egy lány vagy egyből azzal jön, hogy te ronda vagy és kinevet elutasít, akkor ott már nincs min javaítani.
2013. júl. 16. 01:44
5/7 anonim válasza:
Vannak ilyenek is, igen. De nem minden nő egyforma, nem kéne általánosítani.
6/7 anonim válasza:
Én mondjuk úgy vagyok vele, hogy mindenkinek adok egy esélyt, tehát így ki tud derülni a szép belső. ;) (Második voltam)
7/7 anonim válasza:
Jó nagy baromságot hordasz össze kérdező. Olyan nincs, hogy a lányoknál jobban számít a külső, mint a fiúknál, sőt nálunk kicsivel jobban is számít a nők kinézete, mert inkább a nőknek kell jobban kinézniük, nekünk csak férfiasnak, tökösnek és magabiztosnak kell lennünk, ami nehezebb, mint jól kinézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!